eylulus Duygu23senlllll (Tavsiye değildir) ben başlarda kendim kaynattigim köyden kendi akrabamizin ineklerinin sutunden yogurt da yapip yedim hazir yogurt da yedim. Detayliya gittigim farkli bir doktor vardi hazir yogurt yiyecegine kendin kaynat yap demisti. Kendi doktorum guvendigin sutle yapabilirsin guvenemiyorsan hazir al demisti. Dedigim gibi ben yedim hazir da yedim ama size kendiniz kaynatin diye tavsiye veremem en dogrusunu doktorunuz bilir
Busakts Duygu23senlllll ben yedim ilk gebeliğimde bol bol kızım 4.100 gr doğdu şuan ikinci gebeliğim hala bu şekilde yapıyorum bence hazır yoğurtlardan kat kat faydalıdır
Duygu23senlllll Busakts bende öyle düşünüyorum onun icinde ne olduğunu bilmiyoruz sonucta bi sürü katkı maddesi var
Nananan Duygu23senlllll süte kadar evimize bursuru şey giriyor onların da içinde ne var bilmiyoruz ki diyorum ya artık hiçbir şey eskisi gibi değil en basitinden aldığımız bir şişe yağ bile masum değil içtiğimiz sular bile
Duygu23senlllll Ebbruc bende faydalıdır diye düşünüyorum sonuçta hazır yoğurtlarda ne var bilmiyoruz 🤷🏼♀️
Ebbruc Duygu23senlllll hazır yoğurt yemektense ev yoğurdu daha iyi, benim kayınvalidem yapıyo yoğurdumu ineklerimiz var sağolsun her hafta yapıyor iyi kaynatılırsa sütü sıkıntı olmaz
Kamer26 Bende hiç hazır yoğurt tüketmedim köyden sürekli süt geliyor mayalıyoruz sadece kaynatılan sütü içmiyorum bu süreçte ama yoğurt yenir diye düşünüyorum
Betul-97 Duygu23senlllll Niye yenmesin hep yedim ilk zamanlar mide bulantısında cacık yiyordum bol bol ayran yapıyordum hiçte bir şey olmadı
kindacute Duygu23senlllll hazır yoğurtlardaki koruyucular süt tozları zarar vermiyor da çiğ sütten mis gibi mayalanmış prebiyotik ev yoğurdu mu zarar veriyormuş, daha neler duyucaz
4oglanannesi Duygu23senlllll daha sagliklisi ne olabilirki…siz bosverin ne dediklerine.hem süt hem yoğurt ev doğal olanı en iyisi
PinkBerryy Ben yoğurdumu kendim yapıyorum yüksek sıcaklıkta kaynatılmış pastörize sütten, çiğ süt kaynatılınca bütün zararlı bakteriler gitmiyor