Meloxaa Tatlianne35 Aslında herkesin yediği şeyler 3 ana öğün yapıyorum 3 ara öğün yapıyorum yemeklerin protein karbonhidrat oranlarına dikkat ediyorum kuruyemiş kefir avokado muz yoğurt bol bol tüketiyorum 😅
Tatlianne35 Meloxaa bnde kuruyemis avakoda kefir yoğurt kaşar peyniri et balık yiyorm ama oğlum 2500 kilo doğdu smdi 2.ye hamileyim buda yaklaşık o kiloda doğar 32.haftadym bnde genetik önemli 😄
nazligiz 32+5 olduk bizde Sezaryen olursa 20 Kasımdan sonra normal olursa 3 Aralık demişti doktorum haftaya kontrolüm var bakalım ne olacak 😍😍🥳🤰🏽
neslieylul Meloxaa bende 32+2 oldum ilk bebegimde sezeryan olduğum için bundada 38 haftada alacağını söyledi doktorum🫠 Allah hepikizjn yardımcısı olsun son haftalar sıkıntılı geçiyor
Meloxaa neslieylul Aynıyııızz 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🏻💖 Benimde aslında ilk haftalar hiç bir şeyim olmadı kusma ağrı vs ama 30. Haftadan sonra yavaş yavaş ağrı hissetmeye başladım 🌸
Gzmnur Bende 34+6 dayım kızlar dr 21 kasım dedi normal doğum olacak o tarhtemi gelir bilmiyorum bebişim kız 😍
edasaribek Hadi bakalim darisi bize son 97 mide yanmasindan uyuyamıyorum biran once zaman gecer umarim🤲🏻🤲🏻 sag saglim dogar hepimizin bebisleri
Meloxaa edasaribek Benimde son zamanlarda ne yersem yiyeyim midem yanıyor özellikle yemeklerden sonra doktorum rennie duo şurup verdi çok iyi geliyor midem yandığı zaman ondan içiyorum ve hemen geçiyor tavsiye ederim herhangi bir zararı yok 😊
edasaribek Meloxaa onu denedim gavisgon uda denedim ama benimki okadar fena ki ikiside bana meyve suyu etkisi yaratıyor 😂
Meloxaa edasaribek Eyvah eyvah 🙊🙊 Olsun geçici bunlar Allahın izniyle geçecek sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🥰💖
Meloxaa Babyybabyyy Valla benimde en son hatırladığım 99 du 😅 bir bakmışım son 54 🥰 Zaman çok çabuk geçiyooorr 💖
Pembe4242 Meloxaa son 35 gün benimde kasımın ikinci haftası muhtelemen sezeryan olacak bizde 3 hafta ileride çıkıyor bebişim biraz iri bebek olacak dedi doktorum :)
Meloxaa Pembe4242 Benimde büyük ihtimalle sezaryen olacak aynı durum bende de var 3 hafta ilerde 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖