Meloxaa Babyybabyyy Valla benimde en son hatırladığım 99 du 😅 bir bakmışım son 54 🥰 Zaman çok çabuk geçiyooorr 💖
Meloxaa Pembe4242 Benimde büyük ihtimalle sezaryen olacak aynı durum bende de var 3 hafta ilerde 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖
Miniklerinannesiyim Meloxaa maşallah bizde 30+2 olduk iri olması beslenmenizden mi kaynaklı yoksa şekerden fln mı
Meloxaa Miniklerinannesiyim Bence hem beslenme hem şeker 🙊 Şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim sınırda çıkmıştı ama şu an kontrol altında ondan kaynaklı da olabilir 🌸
Miniklerinannesiyim Meloxaa maşallah bende pazartesi gidicem ne kadar oldu merak ediyorum ben hiç dikkat edemiyorum beslenmeme hiç yemek yemek istemiyorum inşallah zayıf olmaz 25te gittim 980 Gr gelmişti
Mervecimbidur Meloxaa 35+3 görünen 14 kasım 1 hafta önden gidiyo gelişimi ama gebelik kolestazı varsa 37’de doğum🥹
Meloxaa Miniklerinannesiyim Kötü düşünme canım hiç canını sıkma inşallah güzel geçer her şey istediğin gibi olur 🙏🏻 Yemene de dikkat et canın istemese bile yemeye çalış 🥰
Miniklerinannesiyim Meloxaa valla et tavuk yumurta bunlar yararlı ve ben bunlardan tiksindim sanki kızımda da 36 haftalıktı 2200dü cok dikkat ettim 38e kadar 3200 oldu buda 3200 dogsa yeter benim için bide kızımda cok güzel beslenmeme ragmen zayıf ilerliyodu
Meloxaa Miniklerinannesiyim Et tavuk yumurtayı başka şekilde değerlendirmeye çalış canım hep aynı şeyleri aynı şekilde yiyince benimde midem almıyor artık farklı şeyler istiyor 😊