_sekerportakali Susenasu inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin size de inşallah 🙏
Susenasu Nuray6767 maşallah o zaman duyabilirsiniz gibi ama yine de doktorun yönlendirmesi çok daha iyi olacaktır
_sekerportakali Nuray6767 rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıkla bizde kalmasını nasip etsin çok etkilenmiştim ben
Elifcc _sekerportakali son adet tarihiniz nesi benim 4 Eylül kese hala göremedik beta en son 3. Sünde 1552 çıktı 🥹
_sekerportakali Elifcc Elifcc 9 eylülde kimyasal düşük yaşadım 23 ünde yumurtlama günümde muhtemelen o zaman tuttu benim son adet tarihini doktor 9 Eylül olarak girdi siz kaçıncı haftadasınız
_sekerportakali Elifcc görünmemesi normal dedi doktor kesin olsun diye beni iki hafta sonra çağırdı bence sizin de 6. Haftadan sonra görünecektir
Elifcc _sekerportakali çok endişeliyim ya ilk bebeğimde hiç böyle olmadı direk kalp atışı kese hep görünmüştü beta bile bakmamıştkk
_sekerportakali Elifcc ben de öyle düşünüyorum geç döllenme olmuştur hiç canınızı sıkmayın zamanı gelince kendini gösterecektir minik kelebek 🦋
beyzaakartal Susenasu beta hcg kaç çıktı acaba sizde Son adet tarihim 21 Eylül dün idrar testinde pozitif çıktı kan verdim 9.1 çıktı yarın tekrar kan vereceğim merak ediyorum
Ayyysenur Susenasu şuan benimde aynı durum ben kan verip artışa bakıyorum doktora gitmedim siz gittiniz mi