_sekerportakali Doktora gittim kesemiz daha görünmedi beta hcg 527 cıktı doktor takip edelim dedi normal mi sizce bat 7 Ekim
Kze _sekerportakali yazdgniz beta degerinde henuz gozukmez zaten gec dollenme olabilir 7 ekimdeyse bat yakinda gorursunuz insallah🫶🏻
Elifcc _sekerportakali son adet tarihiniz nesi benim 4 Eylül kese hala göremedik beta en son 3. Sünde 1552 çıktı 🥹
_sekerportakali Susenasu doktorum alttan muayene etmedi ama siz de ettirmeyin birkaç arkadaşımın alttan muayene sonucu kanaması olmuştu tavsiye etmiyorlar ben de 4+5 ☺️
Susenasu _sekerportakali ben de alttan muayene etmek isterler diye biraz bekleyeyim dedim. Perşembe hcg 245 olmuştu tekrar kan da vermedim bekliyorum şimdilik🥹
_sekerportakali Susenasu bence de beklemeniz en doğrusu ben normalde iki hafta sonra gidecektim çok şiddetli ağrım oldu düşer korkusuyla erken gittim hcg ye bakmak istediğin için baktı doktor yoksa iki hafta sonra gel demişti
Susenasu Nuray6767 herkesin farklılık gösteriyormuş telaş yapmadan süreci takip edeceğiz sanırım hepimiz😊
_sekerportakali Nuray6767 geç döllenme olmamışsa duyma ihtimaliniz var ama kesin olması için bir hafta daha bekleyin derim
Susenasu Nuray6767 2 gün vardı ilk kan testinde 69 çıktı iki gün sonra bir daha kan verdim artışa bakmak için o da 245 çıktı
_sekerportakali Nuray6767 ben iki gün önce erken gebelik testinde öğrenmiştim markası predictor 6 gün önceye kadar kesin sonuç veriyor
_sekerportakali Susenasu benim bir önceki ay kimyasal gebelik yaşayıp düşürdüm ya korktum açıkçası yine aynı şeyleri yaşarım diye o yüzden gitmiştim
_sekerportakali Susenasu inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin size de inşallah 🙏