Susenasu Minyonannecik maşallah, uzun süredir istiyorduk şimdi insanın içi içine sığmıyor bir an evvel görmek istiyor☺️
_sekerportakali Elifcc yaa demekki bu sefer kesin olarak geç döllenme çünkü benim de iki gün önce gittiğimde görünmedi kese doktor baya inceledi ama yoktu
Elifcc _sekerportakali nasip beklemekten başka çare yok puanlık inşallah sağlıklı ilerler hepimizin 🤍
Bett2206 Merhabaa benim de 4+4 bizde kese göremedik çarşamba günü gideceğiz beta ya göre görünür o gün dedi doktorum inşallah görürüz zaman geçmiyor
Bett2206 Betam 7 ekim 115 12 ekim 691 çıktı çarşamba günü 2000 olur o zaman görürüz dedi doktorum daha ilk gebeliğim 🥺
Susenasu Bett2206 benim de 8 ekim 69, 10 ekim 245 tekrar vermedim ben de perşembe cuma gitsem diye düşünüyorum. Görünmemesi çok normal inşallah kontrole gittiğinizde görürsünüz😊
Bett2206 Susenasu sizin de cuma günü görünür diye düşünüyorum beta 2000 geçmiş olucak 🥰inşallah hepimiz için çok güzel geçer her şey🥰
Minyonannecik _sekerportakali genelde öyle oluyor ama bebek gozukurse kalbide ultrasonda görünüyor yanıp sönüyor
_sekerportakali Haticom iki hafta sonra hem bebeği görmek için hem de keseyi ama kalp atışıyla ilgili bir şey demedi o yüzden merak ettim