Evin_450 nergis-3567 Kızlar 38 haftalık olduk bugün size birşey soracağım yani ben devlet hastanesine gidiyorum hep yeni bu hafta çatı muayenesi yapılacak sözde ama ben ilk evlendiğimiz zman bile ilişkiye girince bu kadar canım acımıyordu ilişkiye girince çok kötü oluyorum vajinam daralmış sanki doktor bana geçen hafta baş aşağı dönmüş normal doğum olur dedi ama ben ilişkiye bile girince çok kötü oluyorum sizce normal doğum yapabilir miyim
Sedanurrrk1 Evin_450 ya tabiki yapabilirsin kendine inan sadece içimizde 9 ay bi canlı büyütüyoruz bu büyük bi mucize ki doğumu da hayli hayli yapabiliriz yani pozitif düşün lütfen kimseyi dinlemeeee 🥰 iş sende bitiyor kendini yapabileceğine inandır
Edakayhan 8+4 olduk her günüm kusmaktan zehir gibi geçiyor 2 kilo vermişim sadece tost ve çubuk kraker yiyorum zar zor dün doktora kontrolüm vardı devlete gittim zorla ilaç yazdırdım prilam verd kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi ama ölüyorum hergun gece bi tane içtim şuan sanki biraz daha iyi gibiyim.
Narin4545 nergis-3567 bnde 23 3 haftalık hamileyim sana size bi sorum olacak benim bebeğim az hareket ediyor sizde nasıl hareketler
Meryemayazz Narin4545 haftamız aynı canım mesela benim dün sadece akşam hareket etti az bişey bugun daha iyi çok şükür bir gün sakin bir gün hareketli olabilirler miş bu aralar
Ozge0748 Merhabalar ben hamile olduğumu yeni öğrendim bodrumda yaşayan ve iyi kadın doğum doktoru bilen var mı
Cansu-2600 Htccndn Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallah valla şimdi dogursam dogururum yani öyle bunaldım bende 😁
Sedanurrrk1 Dnzalacm ya sanırım biraz çevreden kaynaklı bu herkes olumsuz bisey söylüyor insanın kafasına takılıyor valla ne yalan söyleyim biz planlasakta doğum şeklimizi bebek istediği gibi geliyor 🤷♀️🤔😂
3prensAnnesi_ 15.haftaya girdik -1 kg ile, bulantım fazla midem boş iken iyiyim yediğim an , bir bardak su bile içsem başlıyor bulantı .geçecek haftalar ilerledikçe derken de artıyor 😞
Mdha 14+4 biz henüz küçüğüz +2 kilo almıştım ama serklaj oldum 20 gün olacak geri onuda vermişim şuan sabit kaldığım kilo ile devam
Kaderglll Bizde bugun tam 19 haftalık olduk 55 le hamile kaldım hala aynı kilodayım böyle olunca sanki yeterince beslenmiyo bebeğimi besleyemiyorum gibi düşünüyorum bugun gittik 301 gr olmuşuz doktor iyi diyor kendi kendi psikolojimi bozuyorum galiba 😐
Nurella07 Pharmgirl 7. Haftaya girer girmez başladı malsf her gün değil ama 2 günde bir akşamları çok tetikliyor çok ağır yemekler den uzak dur hafif şeyler ye ve az az ama sık sık ye bir anda yediğin zaman sindiremiyorsun hemen ve bulantiya sebep oluyor
Nutellamm Mlsaa99 sağol canım benim sadece tansiyonum yüksekti Salı günü yatırıldım tansiyonum düzene girdi hersey normalken taburcu olacağım gün sancın var denildi nst de çıkmış ilaç iğneler yapıldı akşamları duruyor normal sabah yine sil baştan sancı görünüyor bende hiç bir şey hissetmiyorum
Nzl_1999 nergis-3567 3.çocuk beş haftalık olduk haftaya kalp atışı duymaya gıdıcez 65 ile hamile kaldım