Mlsaa99 Pharmgirl ama herkesin farklı canım mesela kiminin olup bitiyor . Ben 30 haftaligim hala bulanti hapi kullaniyorum
XBurcuburcu Pharmgirl benimde öyle 5+3 bulantı kusma yok sadece kasıklarım batıyor ve ateş basıyor bazı bazı🙄
Ozge16_ Pharmgirl bende 10+3 haftalık oldum maşallah hiç bulantım yada herhangi bi belirtim yok sadece reglim yok hamilelik belirtisi olarak bende şaşırıyorum 🧿😂
AnayimBenAna_ BeyzaK_37 bence olur :) pozisyonda uygunsa iyi bir cihaz tecrübeli bir dr anlayabilir bence :)
Pinar0711 Sefika__ bende ikinci gebelik, ilkinde çok bulantı olmuştu. Şimdi yok sabahları öylesine oluyor yemek ten sonra geçiyor. İlk gebeliğimde ağzıma lokma koyamıyodum
Aleymomm nergis-3567 24+3 oldum bende sürekli yemek yeme isteği geliyor yiyorum da ama kilo çok fazla alamadım ve göbeğim çok az çıktı sadece 😂
creamole XBurcuburcu ben de aynı şekilde. 5+2 deyim bulantı yok sadece ara ara mide suyum geliyor ama normalde de midem rahatsızdır. Bir de adet sancısı ve batma oluyor ara ara endişelendirdi bu beni :(
Betamom Sefika__ 11+ dayım hiç mide mulantım olmadı. İştahsızlıgım var. Sabahları bulantı diyemem ama içimde pek almıyordu
b-bg nergis-3567 28 haftalığız 26+4 de 1.125 gramdı şu an kaç oldu bilmiyorum ben çok kilo aldım valla kendime bile söyleyemiyorum 😂😂