Dnzalacm Sedanurrrk1 Kızlar bizde oğlumla 32+2 deyiz 58le hamile kalmıştım 70 olmuşum +12 valla ama içimi doğum korkusu sarıyor ne yapsam nasıl doğursam diye bazen diyorum kesin sezaryen olayım dayanamam bazen de diyorum normal doğum olsun kafalar karışık
Sedanurrrk1 Dnzalacm ya sanırım biraz çevreden kaynaklı bu herkes olumsuz bisey söylüyor insanın kafasına takılıyor valla ne yalan söyleyim biz planlasakta doğum şeklimizi bebek istediği gibi geliyor 🤷♀️🤔😂
SMB Dnzalacm ben de 58 le öğrendim şimdi 25 haftalığız 64 kiloyum daha çok alır mıyım bilmiyorum Doğum korkusu beni de sarıyor bazen inşallah Güzel güzel gelir bebişlerimiz 🧿🧿💐
Aseka nergis-3567 18+3 bebeğim en başından beri gününden tam 4 gün geri şu anlık uyumlu sıkıntı yok diyor doktor ama her kontrole gittiğimde ya aradaki fark açıldıysa bebeğim geri kaldıysa diye endişeleniyorum 🥹 +1 kilo ile yola devam 30. Haftadan sonra çok kilo alımı olur diyorlar biraz dikkat etmeye çalışıyorum ekmek ve çikolata tüketmiyorum ama diğer abur cuburlar kaçıyor arada 🙈
nergis-3567 Aseka kiloya pek takılmıyorum canım doğumdan sonra verilir önemli olan bebeğin sağlıklı olması🥰😊❤️
BeyzaK_37 AnayimBenAna_ maşallah 🥰 Benimde kontrolüm tam 16+3 günlükken olucak cinsiyet belli olur mu acaba
AnayimBenAna_ BeyzaK_37 bence olur :) pozisyonda uygunsa iyi bir cihaz tecrübeli bir dr anlayabilir bence :)
Sefika__ XBurcuburcu adetim 3 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı 4 gün önce gittim beta 1380 çıktı ama kese gözükmedi Salı gününe randevu verdiler tekrar gideceğim
Premses001 nergis-3567 25+5 erkek bebeğe hamıleyım +3 kılo almışım fakat bebegıme yetemıuorum ya da bir sorun var Bılmıyorum bebegım 2 hafta gerıde 450 gram suan pazartesi de randevum var lütfen dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler alıp geleyım burda kalmaya devam edeyim 🙏🥹
nergis-3567 Premses001 inşallah herşey yolunda gider canım bolca abur cubur ve tatlı tüket bence ben bayaa kilo aldım tatlıdan bebeğimi de 4.189 kilo doğurdum ilk gebeliğimde şu an da aynen devam ediykrum bebeiğim bir hafta önden gidiyor tabi meyve sebze tüketmek de çok önemli bebeğe kilo aldıran besinler bunlar en çok da havuç tüket çok faydası oluyor 😊❤️
nergis-3567 ilayda_96 maşallah baya almışsın canım ama hic õnemli değil doğumdan sonra gidiyor bütün aldığımız kilolar 😁❤️
Premses001 nergis-3567 havucu garıp bır sekılde cok sevmeye başladım sabahları uyanır uyanmaz havuç yıyorum çoğu zaman meyveyı fazla tüketmeye başladım ama umarım gercekren saglıklıyızdır 🌸 çünkü rabbım kımseyı evladıyla sınamasın benimde ılk gebelıgım cok heveslı ve heyecanlıyım rabbım hepımıze tüm anne adaylarına güzel haberler aldırmayı nasip etsin
ilayda_96 nergis-3567 aynen bende hiç takılmıyorum alınanlar verilir elbet bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi hallolur 🥰
Nutellamm Ben hiç iyi değilim hanımlar 30+3 gebeyim 5 gündür hastanede yatıyorum erken doğum riskim var nstde sancım çıkıyor ama bende bir sancı yok ilaç ciğer geliştiricilerle durdurmaya çalışıyorlar tam duruyor sabahları yine aynı
Mlsaa99 Nutellamm gecmis olsun guzelim , bende agri hissediyorum kasiklarimda senin ne belirtin vardi nstye baglandin
Nnmm Nutellamm açılman yoksa sancı çıkınca sorun olmaz benimde öyleydi hala öyle 34. Haftadan itibaren hep ağrı çıktı açışma hiç yoktu iki gün bende yattım ama ciğer iğnesi için yattım ben sadece şimdi 38+1 daha yeni 3 cm açılmam var
nergis-3567 Nutellamm bende yaşadım canım ilk gebeliğimde hatta iğne vuruyorlardı 1 hafta hastanede kalmıştım 1 santim açıklığım vardı ama 39+6 ya kadar hep 1 sm acıklıkla kaldım hatta bebek gelmek istemiyorduu 😄 suni sancıyla doğum yaptım..
Mlsaa99 nergis-3567 ayy bence erkek senesi ya bende dahil cevrem hep erkek oldu 😁😁 bizde minigimle 30.haftayim bugun sabah hayatimin şokuyla uyandım goguslerimden sut gelmeye baslasi
Elayf04 nergis-3567 Mlsaa99 ben 25 haftalığım benim daha 2 3hafta önce gelmeye başladı döğüslerimden süt
Nutellamm Mlsaa99 sağol canım benim sadece tansiyonum yüksekti Salı günü yatırıldım tansiyonum düzene girdi hersey normalken taburcu olacağım gün sancın var denildi nst de çıkmış ilaç iğneler yapıldı akşamları duruyor normal sabah yine sil baştan sancı görünüyor bende hiç bir şey hissetmiyorum