mervebaydar Gizmo95 var canım benimde reglime 2 gün kala yaptığımda bu şekilde çıkmıştı kan testi verip netleştir hayırlı olsun ☺️
Gizmo95 mervebaydar gerçekten mii 🙊🙊 çok heycanlandım ya inşallah vardır pazartesi kan vereyim olmazsa gidip bi senin belirtilerin nelerdi🙈
mervebaydar Gizmo95 Bende çok halsizlik uyku hali vardı bazen aşırı sıcak basıyordu bazen çok üşüyordum soğuk algınlığı olduğunu düşündüm ilaç kullanacaktım kullanmadan test yapayım dedim o şekilde öğrendim ☺️
Haticom Gizmo95 pridoctor mu bişey var erken gebelik en pahalısı pembe olan o baya iyiymiş miratech marka aldım ben
minikbebegim06 Haticom ben o predoctor olan en pahalı olan testle adetime 7 8 gün kala öğrenmiştim cidden çok hassas bi test Gizmo95
Zeyn_elvera Ben de 2 gün kala test yaptım silikti gecikmeden 2 gün sonra yaptım daha da silik çıktı 2 gün sonra bi daha yaptım net göründü elhamdulillah 5 +2 haftaya muayeneye giderim inşallah💝
Gizmo95 Zeyn_elvera hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙊 benim için de dua et olur mu pazartesi kan testi vericem
Gizmo95 mervebaydar bendede aynıları oldu hatta idrar yolum yanıyodu bi ara antibiyotik kullandım bir kaç gün acaba bebeğe bişey olur mu bundan dolayı
mervebaydar Gizmo95 benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı doktor toz şeklinde olanını vermişti bebeğe zarar vermesin diye korkma birşey olacağını sanmıyorum yarın acile gidip kan testi yaptır istersen inşallah hayırlısıyla yüksek çıkar betan 🙏🏻
Gizmo95 minikbebegim06 yaa benim bu yaptığım test nimo markaydı erken gebelik testi ben 5 6 gün önce yapmıştım negatifti şimdi iki gün kala yaptığım silik çıktı acaba testte mi sıkıntı vardır
minikbebegim06 Gizmo95 testte sıkıntı var mıdır bilmiyorum o markayı ben hiç ama yarın gidip acile kan verin isterseniz beta baktircam derseniz bakmazlar karın ağrım var gebelik şüphemde var ilaç içemedim diyin
mervebaydar Gizmo95 Ben 2 gün kala kan verdim 118 ile öğrendim testte çıktıysa zaten ilk kanda yükseliyor beta beklerim dersen pazartesiyi bekle ben çok heyecanlandığım için bekleyememiştim akşamı acilde öğrendim ☺️
Gizmo95 mervebaydar aslında bende heycanlı ve meraklıyım da pazar günü adet günüm hem onu da bekleyeyim diye dedim ama belli olmaz belki yarın soluğu acilde alırım😂🫣
Melmer Adete bir gün kala normal testle öğrendim. Evde eski bi test vardı yaptım beş dk sonra gittim ve şok
Gizmo95 Melmer evde bi tane normal kaset test vardı onu yaptım şimdi o direkt negatif çıktı hiç silik çizgi bile çıkmadı acaba hangisi doğru