Gizmo95 senatss hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ☺️ ben az önce normal kaset test yaptım o negatif çıktı
Canimbalim Gizmo95 ama ben dedim sabah yap diye hem test boşa gitmezdi testlere milyar döken biri olarak söylüyorum hdjejd ilk idrarl en iyi sonucu verir
senatss Gizmo95 2 gğn sonra erken gebelik testiyle tekrarla canım yine sen kaset testte çıkmaması normal
Gizmo95 Canimbalim evet ya söylemiştin ama dayanamadım 🙈🙈 olsun yarın sabah çişimi tutar hemen eczaneye gider alırım 😂🙈🙊
Gizmo95 Canimbalim kaset testte çıkmaması normal mi acaba gebelik varsada hcg düşük olduğu için çıkmamış olabilir mi ki
Gizmo95 Hanzademerve hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ☺️ az önce normal gebelik testi yaptım o negatifti umudum kırıldı biraz açıkcası benim
senatss Gizmo95 ben ilk kasetle öğrendim reglm 4 gün kala so ra erken gebelik yaptım 2 gün sonra onda da görünce verdşm büyük ihtimalle çıkar seninde
Gizmo95 Kızlar malesef artı med marka erken gebelik testi yaptım şimdi iki tane ikisi de negatif 😔 sanırım diğer test yanlıştı
minikbebegim06 Gizmo95 bence bi kan verin iciniz rahatlasın artimedin sürekli yanlış çıkardığını yalancı pozitif vs verdiğini okumuştum en kesin sonucu kan verip öğrenirsiniz
Gizmo95 Canimbalim adetimin geçmesini kaç gün beklemeliyim adet günüm normalde bugün veya yarın olması lazım kaç gün bekleyeyim
Canimbalim Gizmo95 o zaman bugün bile versen çıkabilir ben adetime 2 gün kala vermiştim ama sonrasında çok stresli oluyor beklemek