Gizmo95 son bir haftadır aşırı sıcak basması ara ara kasıklara kramp ve kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum adete 2 gün kala erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı bakar mısınız
Nurcanyokus6 Gizmo95 ben adete 4gun kala bundan daha silik çizgiyle hamile olduğumu ogrendim bı kan verin mutlaka
mervebaydar Gizmo95 var canım benimde reglime 2 gün kala yaptığımda bu şekilde çıkmıştı kan testi verip netleştir hayırlı olsun ☺️
Gizmo95 Eso66 evde bi tane de normal gebelik testi var acaba onu da mı yapsam yoksa adet gecikmesini mi beklesem sizce
Gizmo95 Nurcanyokus6 yaa sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 evde normal gebelik testi de var onu da yapsam çıkar mı acaba belki test hatalıdır diye korkuyorum da
Canimbalim Gizmo95 onu sabah ilk adetle yap bence bende adetime 3 gün kala önce yaptım çıkmadı 10 dk sonra tuvalrte gittim bir baktım silik çizgi gebeymisim meğerse
Haticom Gizmo95 benimde böyle silikti bence tekrar yapın hatta benimkisi daha silikti incelemesem çöpe atardım çizgi yok diyip😂
Gizmo95 Haticom bende yaptım 1 2 dk bekledim bişey görmedim sonra tam çöpe atıcaktım bi yansıma gördüm camın önüne gittiğimde net bi şekilde görünüyordu 🫣 siz adete kaç gün kala öğrendiniz
Haticom Gizmo95 evet benimde öyle oldu içini falan açtım öyle gördüm flasla😂 1 gün kala gördüm benimkisi geç döllenme
Gizmo95 Haticom inşallah benimde vardır test yanlış değildir yaklaşık 7 8 aydır uğraşıyoruz ben 5 6 gün önce yapmıştım o direkt negatifti bunda silik çizgi görünce acaba test mi hatalı diye düşündüm
Gizmo95 Canimbalim aaa ilk idrarla gün içindeki idrarda sonuç değişir mi ben işten gelince yapmıştım o zaman sonuç yanıltıcı olabilir mi
Haticom Gizmo95 ben öğlen gibi yapmıştım görmüştüm bazı testlerde günün her saati diyor ama çok fazla içtiysen bişeyler yapma idrarın seyrelmiştir birikmiş idrarla daha net görünür
Canimbalim Gizmo95 yani şöyle ben testim öğlen gelmişti o yüzden tuvaletimi yapmıştım idrarım açık sarıydı ondan silik çizgi gördüm. Eğer ilk idrarla yapsam daha net görürdüm. Ondan sabah dene kesin sonuç olsun daha çok belli olabilir. Bana da yaz merak ederim 😂
Haticom Gizmo95 aynı adet olcakmışım gibiydi karnım ağrıyordu kramp gibi memehassasiyeti şişmesi yaşadım birde kabızlığım gaz problemim oluştu başka hiç belirtim yoktu
Canimbalim Ben predictor bide 35 liralık kaset test ile yaptım kaset erken test olmamasına rağmen daha belirgindi 😭 inşallah sende görürsün çift çizgiyi
Gizmo95 Canimbalim inşallah canım benim çok istiyorum yarın normal kaset test denicem kaset testin adı AL Bİ daha önce duydun mu güvenilir mi acaba
Gizmo95 Haticom benimde göğüslerim kocaman oldu resmen ve gaz problemi bendede oldu inşallah bende hamileyimdir kaset test olarak AL Bİ diye bi marka verdi eczacı güvenilir mi acaba yoksa başka mı alsam
Haticom Gizmo95 pridoctor mu bişey var erken gebelik en pahalısı pembe olan o baya iyiymiş miratech marka aldım ben