zlemceylan Kubraylvc aaa gerçekten mi bende şimdi adet olurum diye bekliyorum ama bir belirti de yok gibi anlamadım test yine pozitif çıkıyor
Kubraylvc zlemceylan kan değerin 0 lanıp adet olarak söker kuzum ama bunun için doktora gitsen daha iyi olur dış gebelik ihtimaline karşı
zlemceylan Nergisim09 teşekkür ederim evet bu 3. Ayımızdı denemede nasip değilmiş iyi tarafını düşündüğümde gebelik oluşabiliyor buna da çok şükür 🙏🏼 bakalım nasip önümüzdeki aylara
zlemceylan Elif-ada- evet yazmıştım sana sen yine de tekrardan bir test yap ben kendim bile inanmak istememiştim sana şimdi kendi durumumda olunca insan gerçekten çok üzülüyor nasip değilmiş ne yapalım sağlık olsun kanama olmasını bekliyorum şu an
Elif-ada- zlemceylan Evet hatırlıyorum cnm tekrar kan vermiştim sen yazınca aynı şeyi yaşamamız üzdü beni hayırlısı olsun
zlemceylan edis22 inşallah canım benim sadece döngüm uzun olduğu için biraz daha geç oluyor artık sağlık olsun ne yapalım
likapaa53 zlemceylan ya ben şimdi gördüm bide sana pik sordum canım yaa 🥲 Ama burda çok denk geldim kimyasaldan sonra diğer ay hemen hamile kalan inşallah öyle olur canım💖
zlemceylan likapaa53 evet canım maalesef çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok önümüzdeki aylara inşallah artık nasip olursa 🙏🏼😌
likapaa53 zlemceylan inşallah canım benimm hepimiz hayırlı vakitte kavuşuruz inşallah bebeklerimize🤲🏻💖
zlemceylan Elif-ada- beni de üzdü inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberleri almak nasip olur inşallah 🙏🏼
Zarifokur zlemceylan canım benim bak gör yakın bir zamanda tekrar hamilesin . İnan hiç üzülme önemli olan hamile kalabiliyor olman öyle düşün sağlıklısınız .
zlemceylan Zarifokur umarım canım en hayırlı zamanda inşallah 🙏🏼 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hepimize de