zlemceylan hiç kendini üzme. Seni çok iyi anlıyorum benim de ilk gebelik kimyasaldı yeni evliydim yaşım da büyük sayılır. o kadar sevinmiştim ki hemen eşime sürpriz yaptım. adetim 1 hafta gecikmiş gibi kanamam oldu kahroldum. Çok şükür hemen hamile kalabiliyormuşum onu gördüm oysa ki. ama kendimi kötü hissettim sanki bebeği tutamıyormuşum içimde gibi hissettim. Çok yakınımız 1-2 kişiye söylemiştik o da beni aşırı üzdü düşük yapmışım gibi oldu. Doktor biz bunu düşükten bile saymıyoruz kan testi yaptırmasan adetin gecikti sanacaktın hiç bir müdahale gerekmiyor, hamile kalabiliyormuşsun bunu da öğrenmiş oldun üzülme dediler. Ben kimyasal gebeliğin kanamasını adet gibi gördükten sonraki ay gebe kaldım tekrar. Hiç normal adet görmedim yani. Şuan 11. Haftadayım. Hala anneler ve eşim dışında kimseye söylemedim sevinirsem başıma bişey gelecek diye korku oluştu ama allaha şükürler olsun şuan sağlıklıyız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım yani kendini sakın üzme 😘