Öncelikle herkese kolay doğumlar diliyorum.riskli gebelik geçirdim plesanta previa dediler plesantan yükselmez dediler ama hayatta hersey mümkün çok şükür 37.hafta plesanta yukarı çıktı ve 38.haftamda normal doğum yaptım saat 08.00 nişanım geldi nst sancı çıkıyor ama ben az hissediyordum 3 cm açılmam olmuş açılmam inanılmaz hızlıydi öğlen 12de 6cm olmuştu bile ve suni sancı aldım küçük doz saat 6 ya kadar mükemmel geçti nst sancım çok olmasına rağmen gayet kolaydı telefonla annemle bile konuşabiliyorum muhtemelen 2.dogum olduğu için acı eşiğim yüksekti sadece son üç saat yorucuydu çünkü suni sancımi arttirmislardi ve çok şükür 20.06 bebeğim dünyaya geldi Bilkent Şehir hastanesinde doğum yaptım mükemmeldi özel hastane gibiydi çok ilgilendiler ebelerimin desteği sayesinde hiç paniklemedim herkese şimdiden kolay doğumlar diliyorum ❤️

Zeyneptkbs bana da normal doğum diyorlar bilkent perinatolojiye gidiyorum merak ettim hangi kata alındınız ettiniz ben yüksek tansiyondan hastanede yatmıştım ilk önce beni 3.kattaki doğumhana travaj yerine aldılar kimseyi almıyorlardı çift kişiliklerdi hep odalar sizi kaçıncı kata aldılar ettiler

Zeyneptkbs maşallah subhanallah doğumunuz çok güzel geçmiş rabbim bizlere de nasip etsin kızımı doğururken çok zorlanmıştım doktor tarafından kesim çok vardı sizin de epizyotomisiz olduğunuzu görünce sormak istedim ilk doğumunuzda kesiniz var mıydı şuan sırf o kesi yerim tekrar açılır diye normal doğurmak istemiyorum öyle bir şey oluyor mu yoksa siz ilk doğumda da kesisisz mi yapmıştınız

Zumranranns_ hastanede acil kaldığımda hem 3.katta kaldım sonra 6.kata çıkardılar en son 7.kata çıktım doğum yaptıktan sonra sadece 6.katta kaldım maalesef doğum yaptıktan sonra tek kişilik oda bana denk gelmedi

Feyzanurguc ilk doğumumda kesim vardı sancı suresi zor ve uzun doğum aşamam kolay geçmişti bu doğumumda sancı sürecim çok kolay geçti ve çok hızlıydı doğum aşamam uzun ve biraz yorucuydu çünkü plesentadan kaynaklıydı ama gerçekten çok ilgililerdi☺️

gezentianne bence hizli toparlıyor ama ilk doğumumda kesi vardı o zamanda çok hızlı toparlanmistim

busra2021emir başta yatmamı istediler sonra devamlı hareket etmemi istediler hatta plates topu ve duş teklif ettiler ama suni sancıdan dolayı yorulmuştum sadece squat yaptım

Zeyneptkbs 6.kat ne katı acaba orda mı doğum yaptınız yoksa üçüncü katta mı bir de açılmanızı falan 3.katta mı yaptınız