gezentianne Zeyneptkbs Gözünüz aydın tebrik ederim.Kesi ve dikiş olmayınca vajina nasıl görünüyor acaba toparlaması nasıl
Zeyneptkbs gezentianne bence hizli toparlıyor ama ilk doğumumda kesi vardı o zamanda çok hızlı toparlanmistim
Zeyneptkbs Zumranranns_ hastanede acil kaldığımda hem 3.katta kaldım sonra 6.kata çıkardılar en son 7.kata çıktım doğum yaptıktan sonra sadece 6.katta kaldım maalesef doğum yaptıktan sonra tek kişilik oda bana denk gelmedi
Zumranranns_ Zeyneptkbs 6.kat ne katı acaba orda mı doğum yaptınız yoksa üçüncü katta mı bir de açılmanızı falan 3.katta mı yaptınız
busra2021emir Zeyneptkbs gozunuz aydin saglikla buyutun beneginizi insallah sanci çekerken hareketli miydiniz nasıl yonlendirdiler sizi
Zeyneptkbs busra2021emir başta yatmamı istediler sonra devamlı hareket etmemi istediler hatta plates topu ve duş teklif ettiler ama suni sancıdan dolayı yorulmuştum sadece squat yaptım
Zeyneptkbs Feyzanurguc ilk doğumumda kesim vardı sancı suresi zor ve uzun doğum aşamam kolay geçmişti bu doğumumda sancı sürecim çok kolay geçti ve çok hızlıydı doğum aşamam uzun ve biraz yorucuydu çünkü plesentadan kaynaklıydı ama gerçekten çok ilgililerdi☺️
busra2021emir Zeyneptkbs dus mu ilk defa duyuyorum bildiğim kadarıyla hastanelerde düş yok. Maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Zeyneptkbs Zumranranns_ 3.katta doğum yaptım 6. Kat servis ama yine riskli gebelerin kaldığı Bi servis kat
Zeyneptkbs busra2021emir sancı odası ve doğum odası var doğum odasına 8 cm açılmam varken gittim normal tek kişilik ve klozet banyosu var
snybzkrt Zeyneptkbs merhaba sağlıkla büyütün inşallah❤️💐🧿 peki kesisiz doğum olması için önceden hazırlık yaptınız mı yaptıysanız neler yaptığınızı paylaşır mısınız?🙏