Sahsende 68le hamile kaldım ilk zamanlar bulantılarım çok oldu 61 e kadar düştüm. Şuan 29+5 teyiz 67 kiloyum bebişim 1.300civarı
Merve-metin Aleyna48 21 haftalık ben 8.5 kg almışım bebeğim 480 gr olmuş doktorum diyet verdi karbonhidratı keseceksin suyun fazla dedi
Merve-metin Efsiga ayyy bende 21 haftalığım 8.5 kg almışım dr diyet verdi çok hızlı kilo almışsın suyunda haftana göre fazla dedi erken doğum olabilir dedi gözümü korkuttu senin doktorun kilonla alakalı bişey dedi mi canım
Efsiga Merve-metin böyle hızlı kilo almaya devam edersen seni diyetisyene yönlendiricem dedi ama ben istemedm zaten 53 ile hamile kaldm boyum var kilo alamıyodm gebelikle kilo almaya başladm zayiflamak istemiyorm dedim oyle pazarlığa oturdk doktorumla 😂😂
ayssdmrr 6 aylık hamileyim 53 ile hamile kaldım 11 kilo aldım şu an 64üm doktor normal dedi gerçi ama doğuma kadar nolur bilmiyom:D
Merve-metin Efsiga bende zayıf hamile kaldım asla kilo alabilen yapım yok hamileliğimde ilk defa 53.600 gördüm ama bu sefer bebeğin suyu fazla çıkınca diyete soktu beni doktorum
Efsiga Merve-metin 20 kiloyu gecersem doguma kadar diyetisyene oyle gondericek ben anlaşmamı yaptm doktorcumla sana da tavsiyem doktorunla orta yolu bulmanız😂
Merve-metin Efsiga yaa dün konuştum suyun fazla olmasaydı dert etmeyecektim haftana göre bebeğin suyu fazla dedi bakalım haftaya perinatolojiden randevu aldım hem detaylı ultrasonla bakacak hemde suyu için bilgi verir illa
Azra8Engin Aleyna48 21 kilo almışım. 46yla hamile kaldım. 67yle doğuma gittim. 5bucuk ay oldu 52 kiloyum
Melekozlu 38 haftalığım 9-10 kg arasında gidip geliyorum 77 ile hamile kaldım 4-5 aydır kilomu koruyorum bebeğim kilo alıyo şükür