Merve-metin Efsiga yaa dün konuştum suyun fazla olmasaydı dert etmeyecektim haftana göre bebeğin suyu fazla dedi bakalım haftaya perinatolojiden randevu aldım hem detaylı ultrasonla bakacak hemde suyu için bilgi verir illa
Aysenurkayaa23- Aleyna48 ben ilk hamileliğimde 25 kilo aldım bebeğim 6 aylıkken tüm kiloyu vermiştim o yüzden amannnn hamileliğin tadını çıkarın unutmayın ki kilo alıp tek kilolu diyemeyecekleri zaman çünkü o göbek değil bebek diyeceksiniz😎😎💃🏼💃🏼
Eda_bgrynk 56 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 🙄 37+5 bebeğim 3300 bundan sonra inşAllah sadece kilo olan bebeğim olur 😅
Ozlemustunbas1 Aleyna48 70 le hamile kaldım ilk zamanaalarda mide bulantım olduğu için 61 e kadar düştüm sonradan aynı kilomun şuan 72-73 o civarlarda gelip gidiyorum 32+5 şuanda
denizleo09 İlk gebeliğimde 7 kg almıştım Bu ikinci gebeliğim 35.haftaya girdim +7 kg Çok fazla kilo almak bana hamallık gibi geliyor boşu boşuna yük taşıyor insan
Yagmur223 84 kilo ile hamile kaldim mide bulantıları dan dolayı 10 kilo vermiştim su an 35+3 teyim 84.5 kiloyum iştah sıfır zorla yiyorum bebeğim 34. Haftada doktora gittiğimde 2500 kiloydu bakalım doğuma kadar ne olur
huureira Aleyna48 21+4 4 kilo aldım dün sağlık ocağında eve gayet iyi gidiyorsun kılo almamışsın dedı bebegımde sağlıklı çok şükür elimden geldiğince protein ağırlıklı yiyorum ekmek makarna pilav paket gıda cok az nefsimi göreltecek kadar.
rabiabusray 4,5 ay hiçbir şey yiyememiştim kilom sabit kalmıştı ondan sonra kilo almaya başladım 35+3’teyim toplam 10 kilo aldım şu zamana kadar inşallah daha fazla almadan doğururum 🤲🏻😅
Pinar0711 Aleyna48 82 kq ile hamile kaldım 6+5 deyiz - 2 kq. Doğuma kadar kilo almayabilirmiyim acaba
Bubu_ Aleyna48 22 hafta 60 ile hamile kaldım suan 63-64 gidip geliyor iştahım açıldı biraz ama dikkat etmeye çalısıyorum yoksa bas edemem sanırım ama karnım kocmaann görünüyor 😅
Zeynep__18 serentaas vallahi herşey yiyorum et balık en çok meyve yiyorum elma fln amma Ben kilo alamıyorum 🥲😅