Aycaunalsimsek Aleyna48 73 kg ile hamile kaldım. 30+1 haftalığım. Şuan da 78-79 arası gidip geliyorum
Deringrgl Htccndn çok iyi almışsınız yani sağlıklı bir şekilde bebeğin kilosuda çok güzel maşallah sağlıcakla kucağınıza alın alalım inşallah
Deringrgl Sdefbyrakc 1 trimester da bu çok normal canım bende öyle oldum alırsın 12 yi geçtikten sonra mide bulantın varsa çok normal
Sdefbyrakc Deringrgl yok ben almıyorum ilk hamileliğimde de 12 kilo verdim 7.ayımdan sonra ödemle flan 18 kilo aldım doğumdan 1 ay sonra da verdiğim kiloya geri döndüm kendi pişirdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum ben hamileliğim boyunca
Ahra Deringrgl evet bir kaç ay serumla beslendim sadece su bile içemedim 20. Haftadan sonra düzeldi yavaş yavaş
Bsk_cb Festinalente 33 hafta da 2 buçuk kiloydu şuan kaç bilmiyorum canım doktorum sen kendin kilo almamışsın bebek almış bu güzel dedi
anneoluyorum94 Aleyna48 56 normal kilomdu 10. haftaya kadar mide bulantısından 6 kilo vererek 50’ye düştüm. Şuan 14.haftadayız 53 kiloyum 😊
Meltemm21 Aleyna48 35+1 haftalık hamileyim 73 kilo ile hamile kaldım ilk aylar 69 kiloya düştüm şuan 76 kiloyum