brnaksyince Aleyna48 toplam 12 kilo almıştım, son 2 ay hızlı aldım. Doğumdan sonra eski kilomunda altına düştüm, sürekli tempo halinde olmaktan.
Alisde Aleyna48 21. Haftamdayim 50 ile kaldim suan 54 55 arasi yuvarlaniyorum biraz dikkat etmekte fayda var ınsalalj cok fazla almam 🥲
Babybimmm brnaksyince doğumdan hemen sonra ödem gittikten sonra kaç kilo verdiniz yani bebişle beraber kaç kilo gitti doğumda
Htccndn 78 kiloyla hamile kaldım ilk aylarımda mide bulantım çok olduğu için 75 kiloya düştüm 37+5 günlük hamileyim 80-81 kiloya gidip geliyorum bebeğimde 3443 gram
Fatmanur12345 Htccndn 15 haftalık hamileyim 75 le hamile kaldım 76 77 arası gidip geliyorum insallah sizin gibi olurum çok kilo almam bebisim alır bence sizde bebeğin suyu bebeğin kilosundan bence kilo alimiz 😍😍😍😍😍😍
Deringrgl Htccndn çok iyi almışsınız yani sağlıklı bir şekilde bebeğin kilosuda çok güzel maşallah sağlıcakla kucağınıza alın alalım inşallah
Ftmnnr Fatmanur12345 15 e kadar bende de öyleydi aslında herşey aynı gidiyodu beslenme felan da ama 18 e gelince iki kilo daha almışım ben anlamadım su içsem yarıyı galiba😂
Ghosttt 33+5 12 kilo aldım bakalım inşallah çok daha fazla almadan bir an evvel vakti geldiğinde bir avazda insaAllah
Deringrgl Sdefbyrakc 1 trimester da bu çok normal canım bende öyle oldum alırsın 12 yi geçtikten sonra mide bulantın varsa çok normal