koza08 Seymarda benim 9 tane embriyo 2-2-2-2-1 olarak donduruldu. Tek olanı çözdürecekler. Senin kaç tane donduruldu canım?
koza08 Seymarda ya şu doktorlar hep böyle 😂😂 benimkine de ne sorsam bişey olmaz diyor. Rahatlatıyor tabi bir yandan iyi ama insan çok pimpirikleniyor 😂😂😂
Seymarda koza08 aynen canım rahat bir doktorum var pimpirikli bir kocam var o yüzden rahat hareket edemedim 😀ev içinde geziyorum ama hiç yatmadıgım kadar da yattım yani şu 5 gün 😀😀
Seymarda koza08 aynen öyle sonrada diyoki aman stres yapma hayırlısı kafana takma … stres kaynağımın kendisi olduğunu bilmiyo 😀😀😀
koza08 Melisahmet ayy çok yeni 🥰 sağlıkla tutunsun inşallah. Nasıl transfer işlemi kolay mı peki. Çok kısa sürüyormuş aşılamadan daha kolay dediler ama çok heyecanlıyım 😀
Melisahmet koza08 transfer çok kolay 3 dk lık bişey. Vajinal muayenede sorun yaşamıyorsanız onun gibi bişey. Teşekkür ederim 😘❤️
Melisahmet koza08 hiç korkma sonrasındada bişey hissetmiyorsun. Sadece heyecandan aman hareket etmeyim aman bişey olursa diye korkuyorsun 😂 benim 3. Transferim bunda çok daha rahatım bakalım
koza08 Melisahmet evet endişe etmek bu işin en büyük parçası sanırım. Ama güzel ve heyecanlı 🤗 ne kadar rahat o kadar iyi aslında. İnşallah güzel haberler olsun 🤗❤️
koza08 Bbk88 ikinci adet gecikiyor diye okumuştum. Beni doktor ilk adette çağırdı. İkinciyi beklemedi. 🤗
Melisahmet Bbk88 evet gecikmişti. Biran önce transfer olsun diye stres yaptığım için sanmıştım. İlk transferim tuttu 8. Haftada kalbi durdu. 2. Transferimde tuttu kimyasal oldu