Seymarda koza08 ilk iki gün yatak istirahati dedi sonra normal hayatına dön ama kendini yormadan eğilip uzanıp iş yapma , beslenmene et dedi bu kadar 😀
koza08 Seymarda ya şu doktorlar hep böyle 😂😂 benimkine de ne sorsam bişey olmaz diyor. Rahatlatıyor tabi bir yandan iyi ama insan çok pimpirikleniyor 😂😂😂
Gulsum9290- Kabızlık yaşayan arkadaşlar mutlaka doktorunuza duphalac şurup yazdırın çok rahatlayacaksınız
koza08 Seymarda ay aslında ikiz çok güzel ama benim alt hastalıklarım da olduğu için kendi sağlığım için de korktum biraz. Ama tutmazsa 2 embriyo yaptırıcaz artık. Çift embriyo %10 arttırıyor şansı dedi. Artık hayırlısı bakalım. 🥰
koza08 Seymarda benim 9 tane embriyo 2-2-2-2-1 olarak donduruldu. Tek olanı çözdürecekler. Senin kaç tane donduruldu canım?
Seymarda koza08 aynen canım rahat bir doktorum var pimpirikli bir kocam var o yüzden rahat hareket edemedim 😀ev içinde geziyorum ama hiç yatmadıgım kadar da yattım yani şu 5 gün 😀😀
Seymarda koza08 aynen öyle sonrada diyoki aman stres yapma hayırlısı kafana takma … stres kaynağımın kendisi olduğunu bilmiyo 😀😀😀
koza08 Melisahmet ayy çok yeni 🥰 sağlıkla tutunsun inşallah. Nasıl transfer işlemi kolay mı peki. Çok kısa sürüyormuş aşılamadan daha kolay dediler ama çok heyecanlıyım 😀
Melisahmet koza08 transfer çok kolay 3 dk lık bişey. Vajinal muayenede sorun yaşamıyorsanız onun gibi bişey. Teşekkür ederim 😘❤️