rbiaylm koza08 çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum. hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin inşallah. dualarım seninle ❤️
Emnnur rbiaylm hiç üzülme olunca kaybetmek daha kötü ben çok zor toparlandım o yüzden herşeyde vardır bi hayır üzülme asla dualarım seninle olucak inşalalh 🤲🏻🤍
koza08 Emnnur çok zor gerçekten hiç bir şey acılarını unutturmaz. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıkla kucağına alacağın bebeklerin olsun inşallah
Emnnur rbiaylm bebeğim sonucum çıktı pozitif sen üzülme rabbim senin gönlüne göre de versin dua edicem hep sana
koza08 Emnnur hadi güzel haberler gelsin inşallah ben de verdim 2 saate çıkar dediler. 2 saat oldu çıkmadı hala.
koza08 Emnnur ohh hadi gözün aydın sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah. Çok şükür benim de ikiye katlamış değerim.
rbiaylm Emnnur ayy çok sevindim maşallah subhanallah 🤲🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥹 senden Allah razı olsun darısı başıma olsun inşallah
koza08 rbiaylm çok şükür ikiye katlamış canım. Sen nasılsın? Bugün daha iyisindir umarım. Tüm dualarım seninle ❤️🙏🏻