koza08 transfer yazınca hemen girdim sohbete. Ben o günleri atlattım çok şükür şimdi bebiş 8+5 haftalık. Bende amh 0,6ydı yaşım 25 ama işte düşük değer. Başka bir sorun yoktu. Tek opu ve tek transfer geçirdim. İlkin de oldu elhamdülillah. Ama opuda 5 yumurta diye girdik 3 yumurta toplanabilimişti. 5. güne sadece 1 embriyo gelebilmişti. Kalitesi orta diyince ilk bi üzülmüştüm. Ama doktorum çok olumlu konuşunca benim inanacım artmıştı. Onuda bir sonraki ay transfer ettik zaten Ağustos sonunda. Çok şükür pozitifi gördüm. Hayatımda hiç o pozitifi gormemistim. Çok güzel bir andı. Ben transferden sonra pek yatmadım. Normal hayatıma devam ettim. Ama zaten benim pek hareketli bir hayatın yoktu. Transferden önce evi bir güzel temizlemiştim. Camasır ütü işlerini hep bititrmiştim. Sadece yemek ve bulaşık işiyle uğrastım. Bir iki defa çamasır serme toplama işlemi de oldu. Dediğim gibi hayattan kendimi koparmadım. Sadece anı hareketlere uzanmamaya dikkat ettim. Güzel beslenmeye dikkat ettim bı de. Ve hep olduğuna inandım. Allah burda bekleyen kardeşlerime de güzel haberler verdirsin. Sağlıklı , güzel ahlaklı evlatlarımız olsun inşallah 💗