koza08 rbiaylm hala belirti yok bende 😔 test günüm perşembe günü. Şimdiden vermek istemiyorum bekleyeceğim. Aslında 8. günde falan belli oluyor galiba ama şuan hiç cesaretim yok.
koza08 rbiaylm ben de korkuyorum. Evde idrar testi yapsam mı diyorum. Ona da cesaret edemiyorum. Belirti falan var mı hiç peki? Kaçıncı günündü bugün?
rbiaylm koza08 daha erken biraz bekle benimki 7 gün oldu hayırlısı olsun. kereviz yiyebilir mi merakımdan soruyorum
koza08 rbiaylm bana yasak yiyecek yok dediler ama protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Ben de o gün eve gelince araştırdım. Bebek bölünüp çoğalmak için proteinin içindeki enzimleri kullanıyormuş. Yumurta, süt, yoğurt tüketmen daha iyi bakliyat ve et.
buse7272722 koza08 senin postlarina cok denk geldim insallah tutunmusdur bebeginn cok az kalmisss💘💘 bekleyenler herkeze dua ediyorum benimde cuma yumurtalarim toplancak 5. gün transferim olcak
koza08 buse7272722 yaa çok teşekkür ederim. Bu yolda yürüyen herkesle benim de kalbim ve dualarım. İnşallah güzel ve kolaylıkla geçsin sürecin. Benim için en heyecanlı süreçti yumurta toplama ve sonrası 🥰❤️
rbiaylm Emnnur ya daha erken bence kan testi bekle inşallah güzel haberini alırım kafana çok takma stres yapma rahat ol en beklemediğin zamanda oluyor düşünüp durma ❤️ bende korkuyorumda hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün 🤲🏻
koza08 rbiaylm dün sonucu açamadık biz ellerimizin titremesinden. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Allahım inşallah güzel haberler nasip etsin. Tüm kalbimle dua ediyorum senin için 🙏🏻