koza08 buse7272722 çok güzel bir süreç benim için her aşaması ayrı heyecanlıydı. İnşallah senin için de güzel geçer. Tek heyecanlanamadığım süreç bu oldu. Korkuyorum çünkü. İnşallah pozitif haberlerle gelirim haftaya 🌸
koza08 Emnnur haftaya 24 ünde vericem öncesinde adet olmazsam. Transferden 12 gün sonra oluyor. Senin ne zaman test günün?
koza08 Emnnur yaa ben hiç bilmiyordum ama doğru aşılamada progestan kullanınca gecikiyordu. Artık iyice emin olamayacağız kan verene kadar.
koza08 Emnnur valla duş için bilerek bekledim. Doktor 2.gün alabilirsin dedi ben 4.gün ılık biraz da soğuğa yakın suyla yıkandım çıkınca da uzandım biraz kasık ağrısı oldu.
koza08 rbiaylm hadi hayırlı olsun inşallah. Nasıl geçiyor nasılsın peki? Benim de arada hafif kasık ağrım oluyor. Onun dışında bir şeyim yok gibi.
rbiaylm koza08 ay bende hissetmiyorum ama ümidi kesmiyorum hayırlısı olsun hepimize 🤲🏻 gebelik testi yaptırdın mı?
koza08 rbiaylm hala belirti yok bende 😔 test günüm perşembe günü. Şimdiden vermek istemiyorum bekleyeceğim. Aslında 8. günde falan belli oluyor galiba ama şuan hiç cesaretim yok.
koza08 rbiaylm ben de korkuyorum. Evde idrar testi yapsam mı diyorum. Ona da cesaret edemiyorum. Belirti falan var mı hiç peki? Kaçıncı günündü bugün?
rbiaylm koza08 daha erken biraz bekle benimki 7 gün oldu hayırlısı olsun. kereviz yiyebilir mi merakımdan soruyorum