babyiscoming_ Merve-metin çok heyecanlı evet ya ben tam 20 haftalık oldum bugün gittiğim hastane 20-22 arası bakıyoruz dediler en son 16 haftalıkken gitmiştim doktor 1 ay sonra detaylıya gel dedi. Tam 1 ay oldu heyecan dorukta🤩
Merve-metin babyiscoming_ çok heyecanlı gerçekten 😍 benim gittiğim hastanede 20-24 arası bakıyormuş haftaya randevu verirler yüksek ihtimalle 22 haftalık olur o zamanda her hastane farklı dönemde bakıyor o zaman
Aslaninannesi_ babyiscoming_ ya bende 20.haftada yaptıracaktım doktorum inat etti 22de diye ayın sonunda yapıcaz daha var çok heyecanlıyım şimdiden 😀
babyiscoming_ Aslaninannesi_ ben tam 20 ye girdim bugün doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi tam 1 ay oldu işte bugün. İnşallah sorunsuz güzel ilerler her şey🤲🏻🥰
Gamze_gamze babyiscoming_ ben günde iki kez içiyorum kansızlığın yoksa demir bağlama kapasiten de yüksekse Türk kahvesinden nolacak 😁
Anonimanonim babyiscoming_ doktorum bana hareketlenmesi için filtre kahve içmemi önermişti tabiki bir bardağı geçmesin ve sürekli içilmesin
Anonimanonim babyiscoming_ birde tatlı şeyler yenmesini önermedi biz yetişkinler tatlı yediğimizde ağırlık çöküp uyku modu olduğu gibi bebeklerde de aynı etkiyi yaratıyor demişti
babyiscoming_ Anonimanonim bir şey daha sorayım aklıma takıldı detaylıya karından mı bakıyorlar yoksa vajinal olarak mı acaba
aslaninannesi7 babyiscoming_ dün girdim bende. Karnım tok ve çikolata yiyip gitmiştim. Baya haraketliydi. Herşey normal dedi doktorumuz fakat iki elini de yüzünden hiç çekmedi.
babyiscoming_ Merve-metin evet sanırım cihazlarla ilgili olabilir bu durum bazı hastanede 18den itibaren detaylı bakıyor 😄
aslaninannesi7 babyiscoming_ inşallah görürsünüz 🙏 doktorumuz ben biraz üzülünce 2 hafta sonraya randevu verdi sadece yüzü için sağolsun gidicem yine 😍