babyiscoming_ Kızlar bu akşam detaylı ultrason için randevum var. Çok heyecanlığım 1 ayın sonunda minişle görüşeceğiz 🥰Önerebileceğiniz şeyler var mı şunu ye bunu iç gibi 🥰
helloandhello babyiscoming_ kuzum bol tatlı ye vişne suyu üç bizim bebe yüzünü göstermedi sırtını dönmüş uyuyordu endişelenme ikili tarama testi düşük riskli çıktıysa genelde sıkıntı çıkmıyor ☺️ öncelikle beyin beyincige bakıyorlar
Merve-metin babyiscoming_ ayyy çok heyecanlı benimde bugün görüş günü 21 haftalık olduk 😍 detaylı ultrason içinde randevu alacam gitmişken bakalım ne zamana verecekler randevu o kadar heyecanlı oluyor ki insan randevu zamanları 😍
Gamzeli-annee babyiscoming_ tatlı ye ben çikolata yedim öyle girdim kıpır kıpırdı bebeğim bu sayede herşeyine daha iyi bakıldı
seyma0661 Gokturkmom_ cinsiyet öğrenmek için muz, vişne suyu ve çikolata yemiştim bebek o kadar hareketlendi ki doğru düzgün ultrason fotoğrafı bile çıkmadı Amuda kalkmış şekilde duruyordu 😂😂 neyseki cinsiyetini gösterdi
Gokturkmom_ babyiscoming_ Ama benim oğlum gibi ters etki olabilir 😅 çikolata yediğimde genelde uyuyor bebekten bebeğe değişiyor siz hangisini isterseniz onu deneyin artık şansa
Aslaninannesi_ Canım muhakkak tok git ve apartmana girmeden tatlı birşeyler ye bide bebişin fotosunu at bize bakalım 😀
babyiscoming_ Aslaninannesi_ akşam 8de randevum yemek yiyip gideceğim 😄 tatlıyı da yiyeceğim inşallah güzel hareketli olur🥰 yüzünü gösterir umarım çıkınca atarım foto 🤩
babyiscoming_ Gokturkmom_ benim oğluşu muz çok hareketlendiriyor muz yerim vişne suyu çikolatada yerim tüm tuşlara basarım yani😂
isiksinem45 Gokturkmom_ Bende cinsiyeti öğrenmek için gittiğimde çikolata yeyim dedim ama aynı zamnda kan vereceğim için eşim yedirmedi ilkte gösterdi oğluşum ama detaylıya giremedim maalesef
Nisbaral Ay benimde pazartesi günü var meyve tatlı yiyince benim oğluş da hareketleniyor kesinlikle yiyip gitmeli😂
helloandhello seyma0661 bende gitmeden çikolata yedim yürüyüş yaptım ettim ama yüzünü dönmedi bir türlü bazen ultrasonda çok hareketli oluyor bazen sırtını dönüyor haftaya tekrar gideceğiz yüzünü görmek için ☺️
babyiscoming_ helloandhello yiyeceğim canım hepsini yüzünü çok merak ediyorum inşallah görürürüz 🤲🏻🤩 ikili testim düşük risk çıktı çok şükür araya 1 ay girince insan çok merak ediyor valla 😍
babyiscoming_ Merve-metin çok heyecanlı evet ya ben tam 20 haftalık oldum bugün gittiğim hastane 20-22 arası bakıyoruz dediler en son 16 haftalıkken gitmiştim doktor 1 ay sonra detaylıya gel dedi. Tam 1 ay oldu heyecan dorukta🤩
Smileylaylom Ben bitter çikolata yemiştim, yarım saat organlarına baktık sonra da döndü arkasını ara verdik 10-15 dk çikolata yedim yürüdüm gösterdi