MiracAlpinveUmutunAnnesi Cansu-2600 Ya zaman geçsin istiyorum aslında ama oğlum 6 buçuk yaşında onunda büyüdüğünü düşününce zaman geçsin istemiyorum 🥺
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yagmurcylal Sen ben misin acaba. Kız ne sevimli hamileliği burnum büyüdü yüzüm felaket sivilcelendi 🙄
Yagmurcylal MiracAlpinveUmutunAnnesi ahahahh vallahi bendede durum ayni henüz sivilcem yok ama aşırı yemek yemememe rağmen hızla kilo alıyorum falan şimdiden nefes alırken zorlanıyorum bakalım 7 8 9 da neler yaşiyacagim 😂
Oznurunannesi Busra_Nur_0121 bizimde uygulamaya göre 65 ama sezeryan olucağı için 10 15 gün erken olur diye düşünüyorum
isiksinem45 MiracAlpinveUmutunAnnesi Geçiyor canım geciyor ben ne ara hamile oldum ne ara 6aylikk oldum valla şaşkınlık içerisindeyim zaman bana nedense çok çabuk geçti 115 günümüz kaldı hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗
Secil1991 servansmom merhabalar benim de 105 gün kaldı. Bebeğinizin ultrason ölçümleri haftasıyla aynı mı çıkıyor benim bpd değeri bir hafta geriden geliyor o yüzden sordum