Glnrskr Beyzaylm 55 ama her an her şey olabilir. Erken doğum riskim var 🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Cansu-2600 MiracAlpinveUmutunAnnesi İkili sayılara düşünce daha çabuk geçiyor zaman bende öyleydim. Heleki 30. Haftadan sonra su gibi oluyor anlamıyorsun bile 🥰
Yagmurcylal MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde son 124 ama hiç zaman geçmiyor senelerdir hamileyim gibi… Hiç tatlı ve sevimli bir hamiş olamıyorum 🥹😂
isiksinem45 MiracAlpinveUmutunAnnesi Geçiyor canım geciyor ben ne ara hamile oldum ne ara 6aylikk oldum valla şaşkınlık içerisindeyim zaman bana nedense çok çabuk geçti 115 günümüz kaldı hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗
2princessmother Uygulamaya göre 35 gün ama doktorum tam 40ı beklemez 1-2 hafta erken gelir dedi 🙈🌸 sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🤲🤍
Esoanne 2princessmother aynııııı benimde son 35 gün en son 14 kasım ama banada 40 ı beklemez dediii🩷🩷🩷
Busra3590 Nhl34 aynı bizimde 8 😅Şimdi hazırlanıp yürüyüşe çıkıcacam sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
MiracAlpinveUmutunAnnesi Cansu-2600 Ya zaman geçsin istiyorum aslında ama oğlum 6 buçuk yaşında onunda büyüdüğünü düşününce zaman geçsin istemiyorum 🥺
Beyzaylm İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Sezeryan olmak istemiyorum kendiliğinden gelir mi acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yagmurcylal Sen ben misin acaba. Kız ne sevimli hamileliği burnum büyüdü yüzüm felaket sivilcelendi 🙄