Bbuusra Linatkgl Ben normal şekilde hamile kaldım. Kızım 9 buçuk aylık oldu 5. Ayımızı da hamilelik de doldurduk. İlki mecburi sezeryandı. İnşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız. 🌸
Bogurtlentadinda bsrm epiduralde bacağını falan tuttuklarinda o dokunma temas olayını hissediyosun ameliyatta kesi olayini bazen hissedebiliyosun ama spinal daha derinlemesine uyuşturma yani dokunsalar bile hissetmiyosun hicbiseyi
Zeyneep1919 Renesmee ay bende öyleyim benimde 2. Sezeryanım kendimi olumlamaya çalılıyorum herşey çok güzel geçicek 15 gün sonra hepsini unutmuş olucaksın falan diye ama ikinci sezeryan beni de çok korkutuyor ilkinde hiç bişey bilmiyorduk cahil girdik şimdi olucakları bildiğimizden korkuyoruz allah yardımcınız olsun
Eminecakirkoca Anneadayiii hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inşallah.. epidural ve spinal arasındaki fark nedir acaba
babygst Linatkgl bende senin gibi ilki 3 yıldan sonra oldu sonra nasıl olsa olmaz dedik korunmadık 3. Ayda kaldım şimdi 32 haftalığım kızımda 10 aylık :) az kaldı şükür Gülerken dikişliler biraz acıyor ama iyiym şimdilik Allah yardımcımız olsun canım ❣️
Sara_bebek Linatkgl asla ikinci kez sezeryan olmuş kişiler birincine gore kolay gectigini soyluyor birincide o agriyi bilmiyorduk dolayisiyla aciya tahammul edemiyorduk benim yanimdaki kizin ikinci sezeryani oldu desteksiz falan yataktan indi ilk yuruyuşunu yurudu kendi başina asla destek istemedi sanki hic sezeryan olamiş gibi cocuguna kendi bakiyordu ben ona sordugumda ilk sezeryani daha agrili gectigini soyledi benim ilk sezeryanimdi 2 gun yatakta ağliyordum ayak baş parmağimi kimildatamiyordum karnimin içi sizliyordu
ZeynepDuru17 Foreverr aynı yerden kesiyorlar ozaman dile getirirsin yapıştırma yaparlar ve düzelir canım üçüncü sezeryan olan ben bu arada 🤣🤣🤣
ilayyydaaaa- ZeynepDuru17 lazerde ya da normal dikişte nasıl bir fark oluyor acaba benim ilk gebeliğim
ZeynepDuru17 ilayyydaaaa- şimdi normal dikiş okadar yaygın değil ama hastaneye göre değişiyor olabilir yapıştırma yapıyorlar lazer kısmını anlamadım ama