Dryfrmzz25 Linatkgl içten yara olduğunu nasıl anladınız şuanda nasıl rahatsızsınız biraz bilgi verir misiniz doktorunuz bu duruma ne diyor bana en son gittiğim doktor biraz olumsuz konuştu
Linatkgl Dryfrmzz25 benim zaten lazerle oldu dikişlerim iç dikişlerim hala yara tam iyleşmemiş zaten doktor bana rahatsız olacağımı söyledi ilerleyen zamanlarda daha çok ağrım olacakmış normal sezaryana. Göre benimki daha ağrılı geçiyor
Linatkgl Dryfrmzz25 çok baskı var rahimde çocuk her an cıkıcak gibiyim bel ağrım dikiş ağrım iç karında ağrım oturunca çocuk bana batıyor sanki birde nefesi daralıyor resmen
Prensesannesi123456 Anneadayiii hafta olarak kaçıncı haftadaydınız acaba bende ikinci sezaryen için bekliyorum:)
ggmom Anneadayiii niye o kadar geç geldi ilk doğumda oğlumu ben odaya geçtiğimde getirdiler direk hatta abim.videoya almış onu bakimlari yapilirken ben odaya getiriliyorum üstümü falan giydirip beni yerleştirince hemen bebeği getirdiler merak ettim simdi başka hastanede doğum yapicam istemem geç gelsin 🥺 bu arada kusura bakmayın gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰
ggmom Canim_bebegim27 bana da tam tersi daha iyi geçiyor dediler :) bence tamamen insanın yapisiyla alakalı ve doktorun eliyle kesinlikle
FNS Parilti007 eger spinal sezeryan olacaksan ameliyathanede uyusturduktan sonra taktir arkdasimin oyle taktilar kiz hicbirsey anlamamis , banada ameiyathaneye girmeden takmislardi o an gergin oldugun icin sıkıyor insan kendini cani aciyor
yelda35 Anneadayiii hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun bebeğiniz. Devlette mi yaptınız? Yaptıysanız ne kadar yoğun bakımda kaldınız
Bbuusra Linatkgl Ben normal şekilde hamile kaldım. Kızım 9 buçuk aylık oldu 5. Ayımızı da hamilelik de doldurduk. İlki mecburi sezeryandı. İnşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız. 🌸
Bogurtlentadinda bsrm epiduralde bacağını falan tuttuklarinda o dokunma temas olayını hissediyosun ameliyatta kesi olayini bazen hissedebiliyosun ama spinal daha derinlemesine uyuşturma yani dokunsalar bile hissetmiyosun hicbiseyi
Zeyneep1919 Renesmee ay bende öyleyim benimde 2. Sezeryanım kendimi olumlamaya çalılıyorum herşey çok güzel geçicek 15 gün sonra hepsini unutmuş olucaksın falan diye ama ikinci sezeryan beni de çok korkutuyor ilkinde hiç bişey bilmiyorduk cahil girdik şimdi olucakları bildiğimizden korkuyoruz allah yardımcınız olsun
Eminecakirkoca Anneadayiii hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inşallah.. epidural ve spinal arasındaki fark nedir acaba
babygst Linatkgl bende senin gibi ilki 3 yıldan sonra oldu sonra nasıl olsa olmaz dedik korunmadık 3. Ayda kaldım şimdi 32 haftalığım kızımda 10 aylık :) az kaldı şükür Gülerken dikişliler biraz acıyor ama iyiym şimdilik Allah yardımcımız olsun canım ❣️
Sara_bebek Linatkgl asla ikinci kez sezeryan olmuş kişiler birincine gore kolay gectigini soyluyor birincide o agriyi bilmiyorduk dolayisiyla aciya tahammul edemiyorduk benim yanimdaki kizin ikinci sezeryani oldu desteksiz falan yataktan indi ilk yuruyuşunu yurudu kendi başina asla destek istemedi sanki hic sezeryan olamiş gibi cocuguna kendi bakiyordu ben ona sordugumda ilk sezeryani daha agrili gectigini soyledi benim ilk sezeryanimdi 2 gun yatakta ağliyordum ayak baş parmağimi kimildatamiyordum karnimin içi sizliyordu