ilaydaelcinn_1 senatss devlette verdiyseniz e-nabızdan görünmesi 24 saati bulabiliyor. (Ben yaşadım.)
sena0104_ senatss canim herkese söyleme daha kimyasal olabilir hamilesin şuan ama sakla daha erken deger 100 olmadan doktorum bana hamilesin demedi. 2 gün arayla 4 kere kan verdim 7 - 24 -139-366 cikti öyle hamilesin dedi
Nazli1334 senatss hayırlı olsun cnm sen iki gün sonra aynı hastahanede tekrar kan ver en az yüzde altmış artış olursa sağlıklıdır diyorlar hakkında hayırlısı olsun cnm
Mor-kelebek @senatss hayırlı olsun zaten silik çıkmıştı iki gün sonra yine test verin inşallah düzenli artar 🌸
mathslover Merhaba ben gebeliği 100le öğrendim. Doktor 4 haftalık dedi. Gebelik testi yapsam çıkar mı
Bsrackla mathslover 100 Ken nasıl 4 haftalık oluyor ki ben 1000 küsürle öğrendim 4 haftalık dediler bana
Yektek22 senatss adetine kaç gün kala öğrendin bu sonucu yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Hayırlı olsun bu arada 😘
senatss Yektek22 cumartesi günü regl günümdü regl gününe 4 gün kala idrar testlerinde öğrendim 3 gün kala da kanda 11 le öğrendim