Bsrackla mathslover 100 Ken nasıl 4 haftalık oluyor ki ben 1000 küsürle öğrendim 4 haftalık dediler bana
EsraMM Bende adetime 5 gün varken şans eseri hastaydım kan verirken beta da almışlar haberim yoktu 15 çıkmıştı değerim öyle öğrendim iki gün geçmeden tekrar verdim 54 civarı çıkmıştı şimdi 35. Haftadayım
Suneyeee21hdkmd Adetim 3 gün gecikti genelde geçmez hem kan hem idrar verdim ama çıkmadı 😭böyle ara sıra ragl sancısı gibi sancım geliyordu 2 gün ama bugün hicbirseyim yok ve miğde bulantım var kizlar sizce hamilelik varmidr cikarmi acaba
senatss Yektek22 cumartesi günü regl günümdü regl gününe 4 gün kala idrar testlerinde öğrendim 3 gün kala da kanda 11 le öğrendim
Suneyeee21hdkmd senatss bugün verdim 3. Gün ama doktor çıkmayabilir dedi de varmidr sizce çok istiyorum dua edermisiniz❤️
Nazli1334 senatss hayırlı olsun cnm sen iki gün sonra aynı hastahanede tekrar kan ver en az yüzde altmış artış olursa sağlıklıdır diyorlar hakkında hayırlısı olsun cnm
senatss Suneyeee21hdkmd tabi ki ederim rabbim büyük yoksa da üzülme nasip rabbşm en guzeş zamanda verir