Zuluss ben biraz pis gitmiştim acil oldu. Dr a da söyledim kusura bakmayın acil olunca temizlenemedim dedim o da olsun canım biz neler görüyoruz dedi. Zaten kimse bı şeyi takmiyor. Sende o sancı anında kendini düşünmekten başka bı şey düşünmüyosun 😁

Zuluss bnm ilk doğumumda öle olmuştu saolsun ebenin biri permatik alarak erkk doktrdu gelmeden biraz temizleyelim ddi seni o sancıyla temizledi azda olsa insan bilemiyor her türlü temiz olmak lazım ağda yapılamazsa bile jiletleyin derim bnm sezaryen olacak mesela iki günde temizlerim jiletle ağda korkulu ruyamdir 🤭

Zuluss ay arkadaşımın annesine doğumda permatik vermişler al traş ol hanım diye bende çok korkuyorum 🥺

3_oglan_annesi ben ağda yaptırmam jiletle üstünü elimle üstün körü yapıyorumda aşağıları yapamıyorum taaaa nerelerden çıkıyor bu tüy yumağı🤣🤣🤣

Zuluss zamanında epilasyona gitmiştim en çok hamilelik ve doğumda kolaylığını gördüm çok rahat ettim bundan sonrası için tavsiye ederim😊

Minik1tirtil bazıları it gini muamele yapıyorlar o ağrıyı çeken biz birde azar işitiyoz o anda ağzıma geleni söyleyesim geliyor

Zuluss kız bı de erkek Dr du. O kadar alışmışlar ki hiç garipsemediler. Onlar için vajina artık el kol gibi bı şey 😁😁😁

Zuluss doktor muayenesine gittikçe doktorun söylediklerine göre temizliğini yapabilirsin mesela ben iki normal doğumda da doktoru dinledim sancın yok dedi net ye bakıldı 37,38 oldu hep doktora uydum şun günlere dikkat et doğum olabilir dedi dediği günden 2,3 gün önce ağdamı yaptırdım çok şükür iki normal doğumda da temizdim hem 40 ı’m da temiz geçti

Balbebek012 vay be keşke bizde öyle olsak ama korkuyorum birde utanıyorum oramı açıp temizletmeye eltim gel ben temizleyim diyor hayır diyorum😄😄😄