Duyguceren 1hamle detaylıda zaten renkli yok yani bunun için istiyorsan eşinin girmesini bilgin olsun
Duyguceren 1hamle detaylıyı kendi doktorun yapmıyor ama ultrason odasında yapıyorlar ve yoktu belki dediğin gibi doktorda varsa bilemem
Duyguceren 1hamle he şehir hastanesinde değil sanırım bu doktor o zaman görebilirsin renkli içeriye de alırlar özel olduğu için . Sen şehir hastanesini sormuştun ondan ona göre cevap verdim ben
Duruu3 Duyguceren merhaba şehit hastaneisnde onerebilecegin doğum doktoru varmı özelde ücretler şaka gibi 30 bin dedi sezaryen
1hamle Duruu3 canım cuma taşın çok iyi perinatolog ama doğum yaptırıyor mu bilmiyorum instagramdan sorabilirsin
Duyguceren Duruu3 ben bayezit ersoya gidiyorum gayette memnunum bu doktor haricinde mehmet turgut ve mehmet kör var bu iki doktor da gayet ilgili ama bayezit ersoy baya iyiymiş öneri üzerine gitmeye başladım
Duyguceren Duruu3 valla şehir hastanesinde ameliyat oldum aralık ayında gayette özel gibiydi ilgileri temizlikleri bakımları gerek yok özele başından beri şehir hastanesine gidiyorum
sayarezggze Duyguceren hangi doktorda ameliyat oldunuz muamele olduğunuz doktor mu yaptı ameliyatı nasıl ilerledi