susam_18 1hamle gücünüz varsa özel klinıği olan yere gidin. Ben üniversiteye gittim 1400 dü. Orda ki doktordan memnun kalmayınca özel kliniği olan bı profa gittim 2200 dü.
Duruu3 Duyguceren merhaba şehit hastaneisnde onerebilecegin doğum doktoru varmı özelde ücretler şaka gibi 30 bin dedi sezaryen
Duyguceren 1hamle hayır eşimi almadılar . Evet memnun kaldım hatta parlaklık gördü perinatolojiye yönlendirdi ilgiliydi baya detaylı baktı yani
1hamle susam_18 kime gittiniz memnun kaldınız mı evet durumum çok şükür müsait sadece şehir hastanesinde perinatoloğa takipli hastasıyım o yüzden kararsız kaldım 😢
susam_18 1hamle komşum gitmişti şehir Hastanesi’ne 5 dk. Muayene etti dedi. Detaylı en az 15 dk sürer Prof.Dr. Deniz Arıkana gittim. Siz gitmeden arayıp fiyat randevu bilgisi alın.
Duyguceren 1hamle detaylıda zaten renkli yok yani bunun için istiyorsan eşinin girmesini bilgin olsun
Duyguceren 1hamle detaylıyı kendi doktorun yapmıyor ama ultrason odasında yapıyorlar ve yoktu belki dediğin gibi doktorda varsa bilemem