Kubraylvc zlemceylan kuzum o ecelecilik 3 çocuğumda da yaşadım ilkinde 3 ile öğrendim düşün sonuncuda 26 ile öğrendim 🫣
Aysenurkayaa23- zlemceylan birde kız bebeklerin beta değeri 2 katından fazla yükselmiyor erkek 4 katı felan oluyor belki kızdır o taraflı da düşün🙏🏻
Bibebek_2kedi zlemceylan Canım bende cumartesi verdim 60.45 çıktı dün verdim 293.04 olmuş doktor iyi sağlıklı gebelik dedi bi kadın doğum doktoruna sorun isterseniz sanki az yükselmiş gibi geldi çünkü
Aysenurkayaa23- zlemceylan korkmanızı gerektirecek bence bir durum yok 2 gün sonra tekrar verin ama sonuç kötü değil bence
zlemceylan Aysenurkayaa23- 1,5 gün ara ile diyeyim bir de yer değişikliği olunca tedirgin olmadım da değil biraz da böyle yorumlar olunca insanın canı sıkılıyor
Bibebek_2kedi zlemceylan ama farklı yerlerde verdiysen o yüzden artış az göstermiş olabilir canım sıkma canını yani
zlemceylan Zarifokur belki akşam verseydim biraz daha yüksek çıkabilirdi ama sağlık ocağı da 10na kadar alıyor bende 9u 10 geçe mi ne verdim
Kubra0606 Benimde 19 dan 34 e yükseldi tam iki gün dolmadan ama sonra düşmeye başladı :( aslında erkenden test yapmasak öğrenmeyeceğiz bile. Aynı yerde aynı saatte vermeye çalış inşallah seninki sağlıklı bi gebeliktir 🩷
zlemceylan Kubra0606 umarım canım senin durumuna çok üzüldüm 😔 inşallah bakalım testlerle takip etmeye çalışıyorum koyulaşma oluyor mu diye de bir önceki güne göre daha da koyulaşıyoe
Zarifokur zlemceylan hayır hayır bana düşük gelmedi sakin aklını karıştırma . Pazar akşam vermiştin . Ordan beri ki gün oldu. Salı günü verdiysen kanı bugün sisteme düşmüş yok kız iyi
zlemceylan Zarifokur evet Salı sabahı 9:10 geçe gibi verdim kanı ayy ne bileyim ister istemez stres yaptım
Nesli17 zlemceylan doktor bana henüz çok minik olduğu için az artar sonra katlanarak devam eder demişti. Gönlünü ferah tut stres yapma
zlemceylan Nesli17 teşekkür ederim canım bugün doktor da daha çok erken olduğu için olabilir dedi. Bu süreçte biraz dikkat et tutunma açısından ağır kaldırma dedi. Pazartesi günü betana bakalım dedi. Bakalım nasıl olacak