Evrem94 TugbaLafci ben tup bebekle hamile kaldim o yuzden inan karnima bastirmaya bile korkuyorum 😍 sag salim kucagina alirsin insallah oglunu 💙👼🏻
Evrem94 Ayse92 sanirim once kipirti damar atmasi seyirme gibi oluyor daha sonra gucleniyor bu kipirtilar tekmeye donusuyor 😍😍
Evrem94 Zaraninannesi amin insalllah cok sabirsizlaniyorum o mutluluk o hissi cok merak ediyorum ALLAH izin verirse 4 sene sonra kavustum kizima 💗🤰🏻 RABBİM en kisa zamanda kucagima almayisa nasip eder insallah suan tek istedigim hissedebilmek o minicik ayaklariyla attigi tekmeyi 😍
Zaraninannesi Evrem94 AMINNN AMIN canimm bnm onu hisetmek cok güzel bir duygu Allahim her kadina yasatsin hele bide bir tekme attikdan sonra hadi kizim hadi kizim diyince bir tekme daha atiyor dünyalar senin oluyor😢😍❤❤❤❤❤❤ Sagsalim kavusalim kizlarimiza
Rukiyee Evrem94 ikinci hamilelik bambaşka 🤰🏻ilkinde endişelerimiz oluyo ikinci daha rahat doyasıya yaşıyosunuz👶🏻🙏🏻
Zeynepy Merhaba kizlar bende 14 haftalik oldum iki gundur bi kipirtilar hissediyorum acaba erkenmi yoksa hisseden varmi bu haftalarda
Evrem94 Zeynepy daha cok erken canim en erken 18 dior doktorlar ama zayifsan 16 haftalarda da hissedebilirsin bende o haftalarda kipirdiyo zannediyordum ama bagirsak hareketleriymis o hissettiklerim😊
scl 18+1 olduk 1 haftadır bende hissediyorun sanki içimde baloncuk patlıyo pıt pıt ediyo🙈 doktora sordum doğrudur bazı anneler erken hisseder dedi tam net olarak 20. Haftadan sonra hissediceksin dedi 😌 ama bu şekilde bile mutluluk veriyoken tekmelerini net hissettiğimde nasıl olur düşünemiyorum 🤗 çok şükür bugünlere 💗
Minigim scl benim de 18+1 daha net değil hissettiklerim ama göbeğim bu hafta baya belirginleşti çok mutluyum
HanifeOkutan Evrem94 doktoruma bugün söyledim 19. Haftadayım 13 gündür göbeğimin altında baloncuklar hissediyorum gaz sancısı olmadığını anladım pırpır ediyor sanki 🙏🏻😊 doktorum zayıf olduğum için hissetmem normal dedi. 20. Haftadan sonra hissediliyor zayıf olan ve ikinci hamileliği olanlar erken hissediyormuş ama çok tatlıııııııııı💕💕💕💕💕💕💕💕
HanifeOkutan Evrem94 doktorum 22. Haftamda yapmamı istedi ?? Ücretleri hakkında Bilgi. Var mu ayrıntılı ultrason için
8278 Ikinci gebeligim 18+4 halen hissetmiyom ya🙁( bisey oldumu diye doktora gitmekten gina geldi artik hissetsemde”off, busefer bisey oldu galiba “diye ayrica esimin dostumun basini yemesem ne guzel olur 🙄gecenin korunde yine uyumuyomm
gnc Evrem94 bende 19 gibi hissetmiştim şu an 21 hareket etme saatlerini bile biliyorum az sabır bir kaç haftaya net hissedersin inşallah
Denizim 17.haftamdayim ve kesinlikle hissediyorum😍damar seyrimesi gibi kelebek cirpinir gibi birsey,bebegim sol tarafimda biliyorum ve hep orasi seyriyor, Ucgundur hissediyorum bugun daha belirgindi🙏🏻Bir kerede karnimda biseyin kaydigini hissettim❤
scl Minigim benimde belirginleşti 😌 arasıra ağrın oluyo mu peki canım mesela sabah kalkınca bi ağırlaşma ve ağrı hissi?
Lmn Bende 19 haftaligim 17 den beri biseyler hissediyordum ama tam emin olamiyordum artik emin oldum bebisimmis o 😍 pıt pıt hareketi bile yuzumun gulmesine sebep oluyor😍 tekmelerini de hissederiz insallah🙏