Evrem94 19 haftalik hamileyim kizlar ilk hamileligim ve bebegimi ne zaman hissedicem merak ediyorum siz kacinci haftada hissettiniz ben sanki suan damar atar gibi 2,3 gune hissediyorum oda cok nadir sizde durumlar nasil?
Burcuckc Evrem94 canm bnde 19+2 yim bende 8 10 gundur ufak ufak hissediyorum 2 3 gundr dah belirgin olmaya başladı 😍🙈
KamileKocaBindak Evrem94 20.haftamız bi ay önce damar atar gibi hissediyordum ama 3 gündür baya hareketlerini hissediyorum,hatta bu gün ilk tekmemi yedim🤰🤗
TugbaLafci Evrem94 bende 18+4 oldum canım hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı hareketlerini hissediyomuyum bilmiyorum ama elimi hafif bastırdığımda sertliğinden anlıyorum yumuşuyor başka bi yer sertleşiyo bu arada cinsiyetimiz erkek hayırlısıyla kucağına Almayı nasip eder Rabbim 🙏🏼🤰🏻👶🏻😍😍
Zaraninannesi Evrem94 cok az kaldi onu hisetmene canim gerci her anne adayinda farkli oluyor benim ilk gebeligim ve suan 25 yeni yeni hisediyorum onu allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin😘
Evrem94 Burcuckc disardan bakinca fark ediliyor mu hafiften bende sabirsizlikla bekliyorum ben balik etliyim ama o yuzden mi hemen hissedemiyorum zayiflar daha erken hissedermis oyle diorlar bilemedim 😊
Sedaakmak Benimde 19+4 aynen senin gibi ilk gebeliğim ve sanki karnımda kalp atışı gibi hissediyorum bazen hareketlerini tamamen hissetmek istiyorum artık👼🏼🤰🏻
Evrem94 Sedaakmak sanki damar atar gibi dimi bende artik elimi koydugumda hissetmek istiyorum o tekmelerini 😍 hayirlisiyla
HanifeOkutan Evrem94 doktoruma bugün söyledim 19. Haftadayım 13 gündür göbeğimin altında baloncuklar hissediyorum gaz sancısı olmadığını anladım pırpır ediyor sanki 🙏🏻😊 doktorum zayıf olduğum için hissetmem normal dedi. 20. Haftadan sonra hissediliyor zayıf olan ve ikinci hamileliği olanlar erken hissediyormuş ama çok tatlıııııııııı💕💕💕💕💕💕💕💕
Evrem94 Burcuckc oy massallah cok sevindim sizin adiniza darisi benim gibi sabirsizlikla bekleyen annelerin basina insallah 😊💗
Burcuckc Evrem94 inşallah biran önce butun hamilelik evrelerini yaşayıp sağsalim kavusalım hepimiz 😍😍🙏🏼👶🏼
Evrem94 Sedaakmak insallah detayli ulturason icin gun aldiniz mi acaba ? 18 ile 24 hafta arasi yapiliyormus duydugum kadariyla
HanifeOkutan Evrem94 doktorum 22. Haftamda yapmamı istedi ?? Ücretleri hakkında Bilgi. Var mu ayrıntılı ultrason için
Evrem94 Sedaakmak benimde 20 haftada konturolum ozamana detayli ulturason icinde randevu aldim sanirim gittiginizde detayli ulturasonunuzuda yapar doktorunuz
Evrem94 KamileKocaBindak cok guzel bir duygu olsa gerek inanin nasil bisey o tekme atisi cok merak ediyorum en kisa zamanda bende hissederim insallah 💗🤰🏻
Evrem94 TugbaLafci ben tup bebekle hamile kaldim o yuzden inan karnima bastirmaya bile korkuyorum 😍 sag salim kucagina alirsin insallah oglunu 💙👼🏻
Selinnglc TugbaLafci bende aynıyım yaa bı taraf taş gibi oluyor bırazdan başka taraf sertleşiyor ozellikle sabahları karnımım sol tarafı kocaman şişiyor foto çektim gosteriyorum saha erken dıye kimse inanmıyordu☺
Ayse92 Merhaba arkadaslar bizde 20.haftamizdayiz ilk gebelik bende daha 3-4 gündür kipirtilari hissetmeye basladim yavastan harekete geçiyoruz sanirim😍🙏
Evrem94 Ayse92 sanirim once kipirti damar atmasi seyirme gibi oluyor daha sonra gucleniyor bu kipirtilar tekmeye donusuyor 😍😍
Evrem94 Zaraninannesi amin insalllah cok sabirsizlaniyorum o mutluluk o hissi cok merak ediyorum ALLAH izin verirse 4 sene sonra kavustum kizima 💗🤰🏻 RABBİM en kisa zamanda kucagima almayisa nasip eder insallah suan tek istedigim hissedebilmek o minicik ayaklariyla attigi tekmeyi 😍