scl Minigim benimde belirginleşti 😌 arasıra ağrın oluyo mu peki canım mesela sabah kalkınca bi ağırlaşma ve ağrı hissi?
Minigim scl bel ağrısı yaşıyorum bazen bir de bacaklarımı yukarı doğru çekerken ağrı yaşıyorum Sanırım daha sık yürüyüş yapmam gerek
Bhr34 Canm 20 haftalığım şuan erken hissetmeye başladım 17 de şuan baya net hissediyorum.ben zayıftım 3 kilo aldım göbeğim çıktı ama çok gergin sıkı belki onunla alakalıdır hissedebilmem
Selinnglc TugbaLafci bende aynıyım yaa bı taraf taş gibi oluyor bırazdan başka taraf sertleşiyor ozellikle sabahları karnımım sol tarafı kocaman şişiyor foto çektim gosteriyorum saha erken dıye kimse inanmıyordu☺
TugbaLafci Selinnglc canım vallaha hareketlerimi hiç bilmiyorum ama sertleşmesine bile şükrediyorum eşimde elini koyduğunda anlıyo artık bak burda diyo sonra kaçtı kaçtı diye bağırıyor 😂😂 Rabbim herşeyi gönlüne göre versin 😍🙏🏼
Selinnglc bende 19+1 oldum artık hıssetmeye basladım ama tabı çok bariz hareketler değil minik kıpırtılar özeliikle gece uyumadab once ve ilk uyandığımda sırt üstğ yatarken bır tarafa toplanıyor☺
haziranannesi Evrem94 18+4 deyim canım baya baya hıssedıyorum uc dort gundur sankı tekme bıle atıyor hatta dümde babannesi hissetti 😍
Sara Evrem94 Ben 17+5 den sora bir azcik hiss etdim simdi 18+3 üm tam hıss edıyorum.Her kesse farklı zaman hıss ede bılır.Hıss etmek ucun uzan karnını aç dıkkatlA ona bak haraketlı cocuksa hıss edeceksın ❤