Bebekmert Ayy ilk kez duyuyorum hiç aratirmadim . Aksine bende her gün ekşi nar yiyorum 12 haftalık hamileyim
Meyraa_61 Bebekmert Evet ya ben de her gün tüketiyorum internetten bi bakayım dedim tüketimi yararlı mı diye bi baktım rahim kasılmalarına sebep olduğu için tüketilmemelidir yazıyordu
Meyraa_61 Betty1234 evet ben de öyle düşünüyorum, ben de yarım olacak şekilde yiyebiliyorum. Mide bulantım olduğu için neredeyse iyi gelen tek meyve olabilir.🥲
Alpmom__ Meyraa_61 İlk kez duydum böyle bir şey. Ama her gün fazla gibi geldi 🥲 siz yine de arada bir tüketmeye çalışın . Bende yiyorum ama her gün değil . Meyveleri günlere dağıtıyorum resmen 😁
Meyraa_61 Alpmom__ evet doğru aslında ben de diğer meyvelerden daha iyi tüketiyorum diye onu yiyebiliyorum bir tek mide bulantıma iyi geliyor ekşisi😅
Pelnztrk Gayet faydalı bir meyve yazıyor internette , her öylr yazılana itimat etmeyin. Bir sonraki muayenede doktora danışın zaten her iyi şeyin bile fazlası zarardır. Düzeyli bir şekilde tüketilebilir bence
Yumak1 Meyraa_61 valla şubat ayından beri hamileyim canımın tek çektiği şey nar ekşisi nar oldu çiğ köftede kısırda salatada bol boolll yedim narıda yedimm bol bol 37 haftalık olduk inanma sen onlara herşey nasip kısmet
Meyraa_61 Yumak1 maşallah, doğru diyorsunuz ama insan yine de tereddüt ediyor malum hamilelikte daha ince düşünüyoruz her şeyi 🥲
Derrinnn Benim bildiğim narda folikasit var ve faydalı çokta severim , her şeyin fazlası zarar tabi ki
_Ozge_06 Meyraa_61 Ben 7+2 de ilk kontrolüme gittiğimde doktor bana nar, maydanoz ve paketli gıdalar tüketme demişti.
Feliz Meyraa_61 son günlerde sürekli nar suyu içiyorum ve meraklanıp bu gün araştırdım zararı yok. Tabiki abartmamak şartıyla. Yani her gün bir nar çok normal tüketim bana göre. Aksine çok faydalı hem meyve olarak hem doğal sıkım suyu olarak
Meyraa_61 Feliz benim de mide bulantım çok oluyor neredeyse bana çok iyi gelen tek meyve nar. Dün öyle yerken aklıma geldi bi bakayım dedim bakmaz olaydım.
Bulut21 Bende nar tüketiyorum ama kasılma olmuyor bende.bence doğal olan herşey insan vücuduna iyidir.