Meyraa_61 Feliz benim de mide bulantım çok oluyor neredeyse bana çok iyi gelen tek meyve nar. Dün öyle yerken aklıma geldi bi bakayım dedim bakmaz olaydım.
Feliz Meyraa_61 yok ya korkma. Hem sen çok yemiyorsunki. Bir oturuma 3tane nar yesen yine endişe eder insan belki ama çok yemiyorsun. Ben baktım baya araştırdım zararlı değil. Ben senden daha fazla tüketiyorum mesela. Suyunu içiyorum gün içerisinde 2 bardak. Zararımı görmedim. Tabi her bünye farklı ama dediğim gibi senin tükettiğin çok normal🌸
3girlsb Ben tüketiyorum haftada 2 hiçbir sorun yaşamadık doktorum tam aksine her renk meyve ve sebze tüketmemden yana
Elfelf475 Meyraa_61 her şeyin fazlası zarar bir narla bebek düşmez. Bebek sağlıklıysa ne yaparsanız yapın düşmez. Sağlıklı bebek sımsıkı tutunuyor merak etmeyin ama hiçbir yiyeceği abartmayın. Porsiyonunda uygun miktarda yerseniz kan bile yapar.
Bume Meyraa_61 ayy yok kızlar daha neler ben yedim valla çokta severim hiç bişe olmadı maydanoz da yedim ciğer de yedim
Meyraa_61 Bume biz kendimizi korkutmayalım en iyisi 😅 cuma günü kontrolüm var doktora soracağım yine de
Bume Meyraa_61 sor ben maydanozu sormuştum bişe olmaz biliyordum ama çevremdekiler aman yeme etme diyordu sussunlar diye bende doktora sordum kilolarca yemediğin sürece bişe olmaz demişti ki kimse kilolarca yemiyordur 😂
EsK07 Meyraa_61 Bende her gün nar yiyordum hem de üzerine limon sıkıp bir bütün nar yiyordum. Ancak sonrasında diyetisyenim yasakladı nar kan sulandırdığı için gebelikte riskli besinler arasında yer alıyormuş. Çok canın çekerse haftada iki kez bir çay bardağını geçirmeden yememe izin verdi. Karnımda aşırı kramp oluşmuştu o yediğim süreçte şu an dediği ölçülerde tüketiyorum kramplarım azaldı
Meyraa_61 EsK07 benim kanımda pıhtılaşma car kan sulandırıcı kullanıyorum zaten o zaman onu yersem o da iyi gelir 😅😅
EsK07 Hamileliğimin ilk başında doktorumun ilk söylediği şey de meyve suyu yasak olmuştu. Meyve suyunda fazla porsiyon meyve olduğu için aşırı şeker yüklenmesine neden olabileceği bu nedenle de meyveyi porsiyon kontrollü yiyebileceğimi söyledi