Feroo Meltemkuzey aynı haftayiz benimde 6 yarında 6+1 muayenem var bnde çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler olur güzel haberlerle döneriz buraya 🥰
Hhh03 Feroo bende yarın 6+5 olarak gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız hepimizinki sağlıkla ilerler🤲🏻
Meltemkuzey Feroo insallah duyariz yarin buraya tekrar yazalim birbirimize haber verelim allahin izni ile
Tugba_turk46 Meltemkuzey 5 haftalıkken kesem boştu çok korkmuştum boş gebelik diye çok şükür 8 haftalıkken duydum minicik kalbini şimdi 11 haftalık olduk şükür 🥲
Feroo Hhh03 canım yok randevum akşamdı birazdan çıkacam inşallah güzel haberlerle gelirim buraya sen ne yaptın gittin mi
Sevim1902 cansuk34 kese de bebek ve bebegi besleyen yolk sac olur . Kese büyüdükçe görünüyor.arkdasım boş gebelik geçirdi kesesi büyümüştü ama içi boştu
Hhh03 Feroo güzel haberlerini bekliyorum canım🥰 gittim ben çok şükür kalp atışını dinledik 6+5 olarak gittim ama 6+1 dedi doktor olabiliyomuş böyle sanırım
Feroo Hhh03 yaaaa çok sevindim kızzz Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada çok dua et ne olur çok heyecanlıyım inşallah bende duyarım kalp atışlarını benimde bugün 6+1
gezentianne Feroo Ay hadi inşallah🌸 yorumunuzu gördüm de sizden feyz alacağım ben de 6+2 de gideceğim çünkü