Meltemkuzey Kizlar tam 6 haftalik hamileyim yarin doktora gidecegim kalp sesini duyar miyim ? Sizkac haftalik duydunuz
Sevim1902 Meltemkuzey ben bugün gittim 6+2 haftalık 10 gün sonra dinleriz dedi doktor sadece kese gördüm
Liimon Erkene uymak iyi bir şey değil çocuğa zararlı. Ne kadar geç o kadar iyi. Ekranda gördüyseniz sıkıntı olmayacaktır
Fulya90- Meltemkuzey karından küçük olduğu duyulmamış ti canım vajinal ultrasonda duyduk inşallah sende duyarsin
Liimon Meltemkuzey bebek çok küçük olduğu için ses dalgalarının ona zarar verebileceğini söyledi bana iki doktor o yüzden şimdi dinlemeyeceğiz ama bakın burda inip şişen şey kalbi diye gösterdi
Muhammedmomss Liimon evet benim doktorda öyle demişti haftası küçükken ben çok ıstar ettiğim için çok az dinletti hemen kapattı
Liimon Meltemkuzey ben şimdi 11. Haftadayım Fetal Doppler aldım evde kendim de dinliyorum bazen size de tavsiye ederim. Hiç radyasyon yaymıyor sadece sesi yükseltip hoparlörden duymanızı sağlıyor
Liimon Meltemkuzey göremedim derse karından vajinal muayenede kesin görürsünüz onu rica edebilirsiniz