Civcimmm Meltemkuzey 7+1 yarın randevumuz var inşallah duyarız ilk gebeliğim boş gebelikti çok korkuyorum o yüzden o sesi duymaya çok ihtiyacım var dua isterim arkadaşlar 🙏
Feroo Ay kızlar keseyide bebegide gördük çok şükür ultrason ekranında kalp atışını da gördüm pıt pıt atiyodu amaa pazartesi tekrar kalp atışını duymaya gidecem 🥰 Geç kaldım k. Bakmayın bu arada bende 6+1 olarak gittim meğer 5+6 miş
Hhh03 Feroo çok şükür canım ya bende de aynı şey oldu sağlıkla kucağmıza alalım inşallah senin ultrason kağıdında crl kaç yazıyo canım?
Feroo Meltemkuzey aminnn inşallah ama ses olarak duyamadik ekranda atiyodu kalbide 60 larda atıyormuş pazartesi tekrar gel dedi kalp atışı için 100 olması gerek pazartesi günü dedi şuan olması gerektiği gibi dedi biraz o beni endişelendirdi ama bilmiyorum hayırlısı
Feroo Hhh03 kız sorma heyecandan ultrason kağıdını doktorun orda unutmuşuz doktor istemişti alınca onda kaldı 🤭🤭🙈 pazartesi günü unutmadan alırım inşallah
gezentianne Feroo a tamam bunu öğrenmem iyi oldu hazırlıklı gideyim🙈 Benim de cmtsi adete göre 7+2 ama geç döllenme demişlerdi sanırım 6+2 cıkacak.
gezentianne Feroo yok yok bu haftada 60 normal canım cok iyiii ilk gebeliğimde de öyleydii haftaya 100 lerde olur
Nananan Meltemkuzey ilk bebeğimde 8 haftada duydum ikinci de 7 haftalık duydum 6 haftalık gittiğimde duyulmamışti vajinal de bakıldı duyulmadı 7 haftada duydu
Feroo gezentianne benim tüp bebek geç döllenme gibi bişey olamazdi da benim son adet tarihim 27 Ağustostu 13 Eylül’de transfer oldum öyle diyince doktor 29 Ağustostan hesapliyacan dedi onun dediğine göre de bugün 6 haftalık
Feroo gezentianne inşallah inşallah kuzum ya 6+4 olacak gittiğimde işte inşallah gümbür gümbür duyabilirim