Mihriimah rosatue yaa inşallah sağolun test sıkıntılı olduğu için soruyorum açıkcası. Bu kadar koyu olup negatif olan denk gelen vardır belki diye
Ftma4 Mihriimah kaset teste bu kadar belirgin iste erken gebelik testinde çıkar onu da akşam yapın güzel haberler verirsin
BuketKrnn Mihriimah erken gebelik testinde bunun daha koyusunu görüp yanlış olduğunu öğrenmiştim🥺 lütfen kan vermeden kendini heveslendirme ben çok üzülmüştüm. İnşallah istediğin şekilde sonuçlanır testin balım 🫶🏼
Mihriimah BuketKrnn evet bende o yüzden olsa bile inandıramıcam heralde kendimi 😂 teşekkür ederim canım benim 🌺
Mihriimah Mihriimah @Bigsecret3 @Kaossever @Kadersss @Ftma4 Kızlar yukarı attım erken gebelik testini. Ama varsa erken gebelik koyu olması gerekmezmi ya normalde kaset test silik bunlar daha net çıkr ya mantiken
Bigsecret3 Mihriimah ay var var bacım ne duruyorsun hayırlı olsun gözün aydın inşallah kan ver yarın istersen bir de tam olsun hadi bakalım darısı başımıza 🥰
Bigsecret3 Mihriimah testten kaynaklidir ama klasik HCG testi köyü ciktigina göre bence 5 var benim de kopkoyuydu artımed kaset test kızım 5 haftalıkti ogrendigimde
Kadersss Mihriimah eee sen hamilesin 😍😍😍😍 ama kaset testler özellikle kuruyunca daha belirgin olurlar ama erken gebelik testindedir bariz ben burdayım demiş kan versen iyi olur 😍
Mihriimah Bigsecret3 yaa inşallah canım 🥲🥲 ben birkere çok heveslenip çok üzülmüştüm o yüzden kan vermeden inanamam sanırım yarın sabah gidip veryim en iyisi
1prensannesi2312 Mihriimah imkanınız varsa akşam acile gidip de verebilirsiniz bizide habersiz bırakmayın mutlu haberler duyursun rabbim inşallah