1prensannesi2312 Mihriimah imkanınız varsa akşam acile gidip de verebilirsiniz bizide habersiz bırakmayın mutlu haberler duyursun rabbim inşallah
Mihriimah 1prensannesi2312 yarın sağlıkocağında veririm canım sağolasın inşallah vardır mutlaka yazacağım sizlerede 🌺
symnrustn Mihriimah benim de aynı bu marka böyle çıktı, var gebelik bu kadar koyuluğa güvenebilirsiniz😅
senatss Mihriimah benimki çok karışık dün kaset test yaptım silik çıktı bu gün 1 saat arayla erken gebelik ve normal kaset yaptım erken gebelik testi negatif kaset pozitif BAT 11 yarın duruma göre kan vericem artık
senatss Mihriimah ve 2 gündür bir miğde bulantısı çekiyorum yemek yiyemiyorum tuzlu salatalıkla miğdemi bastırıyorum ve sigara içen ben tiksindim bir iki anca içiyorum
Sna1244 Merhaba bat 16 erken yaptım farkındayım ama bu ikinci çizgi beyaz olması ne oluyor acaba bilen var mı sonradan koyulaşırmı negatif mi acaba anlayamadım
Mihriimah Sna1244 canım tam anlayamadım ama beyaz çizgi olunca hatalı oluyor test diye biliyorum ama dediğin gibi erken yapmışsın biraz daha bekle bence 🌺