Hka_hilal Ebbruc olur valla 😄😄 arkadaşlar karında şişlim yaşayan varsa kefir içsin. Bugün 2 3 bardak içtim. Karnım inanılmaz rahatladı.
Hka_hilal Denizpak ben tüm sitelerin uygulamalarını indirmiştim ordan bakmıştım kuzum 🥰 zarahomeda da çok güzel bi nevresim beğendim ya 🥹🥹
Ebbruc Hka_hilal sade kefir mi içiyosun, ben öncekinde içiyodum da bunda içemiyorum ama sadesini değil 🥲 ama hazımsızlığa falan iyi geliyo
Hka_hilal Ebbruc sade kuzum ben sade seviyorum valla çok rahat etti karnım 😄 bi dene bakalım seni de rahatlatır 💕
Hka_hilal Denizpak ben ilk başlarda hep içiyordum şu 20. haftadan sonra hiç içmemiştim bu hafta içmeye başladım tekrar oh ya iyi geldi 💕💕
Denizpak Hka_hilal oh şifa olsun arkadaşım yaban mersinli çok güzel bak tavsiye ederim ❤️ bide bebeğe de çok kilo aldırıyor kefir
Denizpak Hka_hilal aa nasıl atsana bakalım Ebru’nun attığı çok tatlı çok beğendim ya alicam hemen 😁 maşallah bende tek Trendyol var 😁
Hka_hilal @Denizpak @Ebbruc ay bitmiyor ki insan sürekli bi şey almak istiyor 😄😄 anakucağını aldım sonunda
Hka_hilal Denizpak dur atayım 😊 https://www.zarahome.com/tr/tr/%C3%A7ocuklar-i%CC%87%C3%A7i%CC%87n-i%CC%87%C5%9Flemeli%CC%87-mi%CC%87ni%CC%87-be%C5%9Fi%CC%87k-nevresi%CC%87m-takimi-c0p397005462.html?utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=mobile_sharing
Denizpak Ebbruc sen olmasan napacagiz biz aydınlatmalar ihtiyacimiz oluyor pat sana sorup aliyorum 😁❤️ senin sayende aldım çoğu şeyi 😁