Ebbruc Denizpak olmayız inşallah ya , hasta olmaktan korkuyorum kimse yok bakacak diye. Aynen tedbirli olmak lazım 😘
Denizpak Ebbruc ah ah yakın olsak buluşturduk birbirimize yan yana destek olurduk hepimiz bir uçlarda yaşıyoruz 🙏💐 yanlızlik zor bilirim Allah yardımcımız olsun arkadaşım ❤️
Ebbruc Pharmgirl inanır mısın 2 kere falan verdim sadece, 3.artık bu tecrübelendim o yüzden. Bide kayıplarım var o yüzden endişeliydim acele etmedim hiç
dabaxy Sohbetinizi okurken bazen uygulama hata veriyor 😒 birileri lafınızı kesiyor gibi geliyor sinir oldum 🥸
Huzurluve Tomucuk12 altınkılıç denedim bir de o ekşi ve yoğun. En güzeli eker marka. Carrefoursa migros onlarda var. Rahatlıkla bulabilirsin
Denizpak Ebbruc evet burası bile çok iyi geliyor ❤️ senin ayıcıkli nevresimi bulamadım ya yok hiç ben mi bulamadım acaba 😁
Pembemavi1 Merhabalar ben serklajli değilim ama bugün detaylidan çıktım 22. Haftamdayim serviksim 33 mm çıktı progestan verdi doktor 37. Haftaya kadar çok mu dusuk acaba bilgilendirme yapabilir misiniz acaba